Cine este soțul Sandei Ladoși. Cântăreața și Ștefan Tache sunt căsătoriți de aproape trei decenii

Sanda Ladoși (54 de ani) și Ștefan Tache s-au căsătorit în 2006, după 10 ani de relație. Ei se cunoșteau din 1990 și au început să se întâlnească după ce el a divorțat de cea de-a treia soție. Inițial, au legat o frumoasă prietenie și nu au avut nici cea mai mică idee că își vor întemeia o familie.

Cine este Ștefan Tache, soțul Sandei Ladoși / foto: arhiva Click!
Cine este Ștefan Tache, soțul Sandei Ladoși / foto: arhiva Click!

Sanda Ladoși (54 de ani) și Stefan Tache (69 de ani) au o relație longevivă, fiind împreună de 27 de ani. S-au cunoscut în 1990, însă relația lor a început mai târziu, după cel de-al treilea divorț al lui, în 1997. Cu alte cuvinte, artista este a patra soție a omului de afaceri.

Când mi-am cunoscut soțul, el era însurat. Vă garantez că eu sunt ultima lui soție. Ne și amuzam când am început să ieșim, dar cred că așa a fost să fie pentru că au fost lucruri care s-au întâmplat natural. Când ne-am căsătorit, i-am spus: Vezi că eu sunt ultima nevastă! Să-ți fie clar!”, i-a spus Sanda Ladoși lui Ștefan Tache, potrivit acasatv.protv.ro  

Cine este Ștefan Tache

În 2005, Sanda a încercat de mai multe ori să rămână însărcinată. Doi ani mai târziu, după 5 inseminări și 2 intervenții de fertilizare in vitro fără succes, dorința i-a fost în sfârșit îndeplinită și s-a născut fiul lor Bogdan. În 2007, Sanda Ladoși și Ștefan Tache nu numai că au devenit părinți, dar s-au și căsătorit.

Din păcate, însă, au întâmpinat și alte probleme. Ștefan Tache este un cunoscut om de afaceri din România. În 2013, el a fost arestat pentru 29 de zile sub acuzația de evaziune fiscală și spălare de bani, după ce procurorii DIICOT au descoperit că el și cinci dintre asociații săi au fraudat statul cu 4 milioane de euro.

La sfârșitul anului 2020, Ștefan Tache, împreună cu trei directori ai unei societăți de finanțare nebancară (IFN), a fost acuzat de DNA de deturnarea unor contracte de leasing în valoare totală de peste 16 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
banner Dinu Maxer
madalina ghenea cannes9 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net