EXCLUSIV Click! a intrat în culisele noului show "Masterchef - Restul e plăcere" de la Acasă

Ultima actualizare:

Sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20.00, va începe pe Acasă un nou show gastronomic, intitulat "Masterchef - Restul e plăcere". Click! a vrut să afle mai multe despre culisele acestei producții și am stat de vorbă cu Sînziana Zaharia, Show Runner Pro TV.

image

Astfel că încă de la început am aflat că "anual, în România, oamenii aruncă 1.3 milioane de tone de alimente, iar toate aceste resturi pot fi folosite și transformate în feluri de mâncare uimitoare”.

Emisiunea este despre cum putem să reducem această risipă alimentară prin a ne folosi de ingredientele rămase prin frigider, despre combinarea ingredientelor în rețete inedite și tips and tricks de la Radu, Foa și Hadad.

”Show-ul este și despre momente amuzante, provocări pentru cei trei chefi care vor fi puși în situațîi dificile, sub presiune, devenind astfel o „competiție” amuzantă între ei. Provocarea principală vine din faptul că trebuie să mulțumească diverși invitați, fiecare cu pretențiile lui, pentru că, la finalul episodului, să iasă câștigători. Printre invitațîi emisiunii vor fi Pavel Bartoș, Carmen Tănase, Mihaela Tatu sau Adi Nartea", povestește Sînziana Zaharia, Show Runner Pro TV.

”Ne-am gândit să folosim toate ingredientele rămase după fiecare ediție de la MasterChef”

Am vrut să știm dacă intrăm în culisele emisiunii "MasterChef" sau a preparatelor făcute acolo și iată ce am aflat.

"Putem spune și așa. Doar că, aici, vor găti doar chefii. Practic, ne-am gândit să folosim toate ingredientele rămase după fiecare ediție de la MasterChef și să îi provocăm pe cei trei chefi să le folosească, demonstrându-ne că «resturile» pot fi combinate rezultând adevărate farfurii de fine dining.”

Așa cum spuneam, ce vom vedea în emisiunea "MasterChef – Restul e plăcere" este tocmai felul în care putem folosi ingredientele rămase, fără să le aruncăm și să facem risipă alimentară. Cei trei chefi ne încurajează să gătim cu ceea ce avem la dispoziție și, evident, ne dau tips and tricks despre cum putem face că aceste „resturi” să se transforme în farfurii care arată sezațional, cu preparate gustoase.

Citește și: Roșcata din trupa Sweet Kiss, secrete din bucătăria MasterChef. Povestea solistei care rupea topurile în anii '90

chefii masterchef jpeg
  • Click!: Lucrezi cu cei 3 chefi. Care dintre ei răspunde mai repede solicitărilor? Care e mai deschis și cine îți da rețete de preparate?

Sînziana Zaharia: Lucrez foarte bine cu toți trei, sunt persoane pline de viață și amuzante, de la care chiar am învățat câteva secrete importante din bucătărie. Le cer rețete în funcție de ce vreau să mănânc.

image
  • Gătești? Dacă nu știi ceva, te inspiri de la ei?

Da, îmi place să gătesc. Din păcate, nu am atât de mult timp pe cât mi-aș dori. Au o poftă chefii când gătesc, încât mă provoacă și pe mine să merg acasă să fac rețetele respective. Și chiar încerc să evit risipa, așa că mi-a prins tare bine această perioadă pentru că am învățat tare multe.

  • Cum e să lucrezi cu... mâncare? Nu vi se face poftă să gustați?

Ba da, mai ales dacă ești pofticios. Dar avem reguli foarte stricte pe platou. De aceea, mulți dintre noi suntem foarte stimulați după o zi de filmare, încât mergem acasă și ne apucăm de gătit.

Citește și: MasterChef 2022. Chef Foa a răbufnit după gestul șocant al unei concurente: «Eu n-am făcut așa ceva în viața mea»

image

Cine este Sînziana Zaharia

Sînziana Zaharia face producție de 12 ani. ”Înainte de MasterChef – restul e plăcere, am făcut, tot la PRO TV, cel mai curajos experiment social al momentului, «Căsătoriți pe nevăzute». A fost un proiect diferit și tare fain.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net