Tensiune la cote maxime în bucătăria Masterchef! Concurenții și-au aruncat vorbe dure: »Se crede mare gospodină»

#MasterChef România
Ultima actualizare:

Joi a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii culinare MasterChef. Concurenții sunt determinați să demonstreze, în fiecare probă, că merită să treacă în următoarea etapă a competiției și să primească premiul cel mare. Concursul este unul plin de de obstacole, iar atmosfera din bucătăria MasterChef devine scena unor dispute cât de poate de aprige. 

Adrian și Nicolle și-au adresat replici tăioase Sursă foto: PRO TV
Adrian și Nicolle și-au adresat replici tăioase Sursă foto: PRO TV

Adrian Neagoe și Nicolle Scripcar au făcut schimb de replici tăioase la MasterChef. Nicolee i-a povestit juratului Radu Dumitrescu că a avut parte de un schimb de replici tăioase cu adversarul ei, Adrian Neagoe, chiar înainte de prima probă a serii.

Nicolle este de părere că Adrian o percepe ca o veritabilă concurență și face tot ce îi stă în putință pentru o destabiliza, în timp ce bărbatul consideră că Nicolle ar trebui să renunțe la atitudinea superioară. „Ce să vezi… și-a dat tocurile jos și se crede mare gospodină”, a comentat Adrian, la adresa colegei sale. 

Schimb de replici dure în bucătăria MasterChef

În plus, Adrian a criticat un fel de mâncare pe care aceasta l-a gătit și a menționat,pe un ton tăios, că la fel de bine ar putea să gătească și fiul său în vârstă de patru ani. „Paste cu sos din borcan face și fiul meu de 4 ani”. Din păcate, chef Foa a confirmat spusele lui Adrian și a subliniat că preparatul pregătit de Nicolle nu a fost unul extraordinar. 

Conflictul dintre ei a continuat și în cea de-a doua probă când, surprinzător, au fost nevoiți să lucreze împreună pentru a prezenta chefilor un preparat delicios. Replicile acide nu au lipsit, iar cei doi concurenți s-au criticat constant. Nici membrii juriului nu au rămas indiferenți și au sesizat tensiunea dintre Nicolle și Adrian.

Radu Dumitrescu a conchis simplu că Nicolle și Adrian nu au făcut nimic altceva decât să se saboteze unul pe celălalt, în loc să găsească o cale de mijloc și să se conentreze asupra rezultatului final din farfurie. Din fericire, ambii au obținut un loc în etapa următoare și vor avea șansa să se lupte pentru titlul de masterchef și în edițiile următoare. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net