Cocaina pentru VIP-uri. Din martori au ajuns suspecţi!

simeon stalpnicul png
Designerul Răzvan Ciobanu şi manelistul Elis Armeanca sunt suspecţi în dosarul de trafic de stupefiante de mare riscFotografii: Laura Petrescu

Jurnalistul Oreste Teodorescu s-a prezentat luni, 16 iulie, la sediul DIICOT Ploieşti, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri“, în care designerul Răzvan Ciobanu şi manelistul Elis Armeanca sunt suspecţi. El a declarat presei că nu cunoaşte niciuna dintre persoanele implicate, cu excepţia lui Răzvan Ciobanu pe care l-a avut invitat la o emisiune, în urmă cu 18 ani.

Oreste Teodorescu a ajuns la sediul DIICOT din Ploieşti puţin după ora 11.00. A venit singur, fără să fie însoţit de un avocat. El a precizat că va face declaraţii pentru presă, dar la ieşire de la audieri, pentru a se lămuri exact în legătură cu motivul pentru care a fost citat de către procurori. După aproximativ 40 de minute, la ieşire, jurnalistul a confirmat că a fost citat în calitate de martor în dosarul “Cocaină pentru VIP-uri”. Acesta a adăugat că nu are nici o legătură cu suspecţii şi ceilalţi martori din dosar, iar dintre aceştia nu-l cunoaşte decât pe Răzvan Ciobanu, pe care l-a avut invitat în emisiunea “Noaptea târziu cu Mircea şi Oreste”, pe care a realizat-o în anul 2000.

Ca să lămurească definitv situaţia, Oreste a scris pe pagina sa de Facebook: “Am fost în această dimineaţă la DIICOT Ploieşti fiind citat ca martor! Încă de la început, procurorul de caz şi ofiţerul judiciar mi-au precizat că informaţiile eronate apărute în spaţiul public cum că mi s-a percheziţionat casa, că am cumpărat droguri de 1000 de euro şi alte bazaconii nu provin de la ei, motivând că dacă ar fi fost aşa, m-ar fi citat sau chiar reţinut ca suspect! Mi s-au arătat patru fotografii (trei bărbaţi şi o femeie) şi am fost întrebat dacă cunosc aceste persoane. Am precizat că nu am nici o legătură cu acest caz, nu cunosc nici una dintre persoanele indicate, nu am nici o legătură personală cu nici una dintre persoanele publice din dosar, nu mă droghez, nu am consumat substanţe interzise. Mi s-a precizat că odată semnată această declaraţie, prezenţa mea în acest dosar nu mai este necesară!”.

simeon stalpnicul png
Raluca Bădulescu, audiată ca martor. Oreste a fost chemat ieri la DIICOT Ploieşti. O familie cu probleme: Carmin şi Marian IonescuFotografii: Laura Petrescu

În dosarul „Cocaină pentru VIP-uri“, audierile au început încă de săptămâna trecută, când au fost citaţi la Ploieşti Răzvan Ciobanu, Elis Armeanca, în calitate de suspecţi, şi Raluca Bădulescu, drept martor. De asemenea, în dosar mai apar Carmin Ionescu, în calitate de suspect, şi tatăl său, Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5, ca martor. În acest dosar au fost luate deja mai multe măsuri preventive. Doi dintre dealerii de droguri, Adrian Cărbunescu şi Damian Andrei Vinicius, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar o a treia persoană, George Ghiorghiu, a fost plasată în arest la domiciliu.

A ascuns o bilă de heroină în vagin

simeon stalpnicul png
Gabriela Canoră

Doi ani de detenţie într-un centru pentru minori! Aceasta e pedeapsa primită de Gabriela Canoră, o tânără de 18 ani din Iaşi, găsită vinovată de trafic de heroină. În acelaşi dosar a fost condamnat şi Viorel Todică, iubitul ei: patru ani şi patru luni de închisoare cu executare. Cei doi au ajuns în vizorul DIICOT deoarece au vândut heroină în Iaşi, scrie adevarul.ro. În februarie, alături de un alt tânăr, cei doi au mers în cartierul bucureştean Ferentari şi au cumpărat droguri. Maşina a fost urmărită de poliţişti, care i-au ridicat pe traficanţi. În sediul anchetatorilor, fata a ascuns drogurile în chiloţi şi, când i s-a spus să se dezbrace, le-a introdus în vagin. În bila respectivă se afla cantitatea de 2,14 grame de heroină, care a fost confiscată. Sentinţa dată în cazul celor doi traficanţi nu este definitivă. 

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
carte mihai morar dan negru png
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg
bani test jpg
Fotografia 1 jpg
Razboi in Ucraina tanc Foto: Anadolu Agency/Getty Images
image
image
image
image
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png