Codin Maticiuc, declarație emoționantă! Toată lumea a rămas mască: „Nu pot să cred că de jumătate de an..”

Codin Maticiuc, declarație emoționantă! Toată lumea a rămas mască după ce a acesta a postat un mesaj extrem de emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, în vârstă de 2 ani. Vedeta are o frumoasă familie alături de Ana Pandeli, iar cei doi nu ratează nicio ocazie să posteze imagini minunate din viața de familie. 

Codin Maticiuc, declarație emoționantă!
Codin Maticiuc, declarație emoționantă!

Codin Maticiuc, declarație emoționantă!

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cunoscut la o prezentare de modă, organizată de o prietenă comună, după ce Ana trecuse printr-un divorț. Relația lor a devenit publică în 2021, la Gala Premiilor Gopo. Codin a creat o legătură specială cu fiul Anei, Dan, încă de când acesta avea doar 3 ani.

Cel mai provocator pas pentru Codin a fost să se mute împreună cu Ana, având grijă ca această schimbare să nu-l afecteze pe băiețel. Decizia de a-și construi o familie a venit firesc, odată cu vestea că Ana era însărcinată cu fetița lor, Smaranda, în vârstă de 5 ani. Ulterior, Ana a mai adus pe lume o fetiță adorabilă pe nume Ilinca, care recent a împlinit 2 anișori. 

Cu această ocazie, părinții săi i-au transmis mai multe mesaje emoționante, însoțite de imagini absolut delicioase cu cea mică.

„Inima mea Ilinca împlinește astăzi doi ani. Am descoperit că am mai multe inimi care bat și mă țin în viață. Inimi care mă umplu de bucurie. Inimi care mă pot durea. Ilinca budinca, fetița bucurie și luna de pe cer, la mulți ani iubirea mea! P. S. Nu pot să cred că de jumătate de an deja vorbești în fraze. Ești uimitoare.”, a transmis Codin Maticiuc, pe pagina sa de Instagram.

Nici Ana Pandeli nu s-a lăsat mai prejos și a scris un adevărat roman pe pagina sa de Instagram, unde a făcut dezvăluiri emoționante despre ultima perioadă prin care a trecut. Ana a mărturisit că viața de mamă este mult mai frumoasă și mai ușoară la cel de-al treilea copil, pentru că acum știe cum să procedeze în anumite cazuri.

„Au trecut 2 ani și nu mă miră. Nu mă întreb când au trecut. Pentru că n-am uitat nicio zi din ultimii doi ani. Pentru că n-am ratat niciun cuvânt nou rostit, nicio febră, nicio noapte dificilă, nicio lacrimă, niciun râset. Și nici n-am de gând să ratez prea multe de acum încolo. 2 ani de nod în gât și gol în stomac, 2 ani de iubire neobosită și nesfârșită, 2 ani de râsete și de strâns în brațe.

Al treilea copil e ceva foarte special. E toată dragostea pe care am simțit-o pentru primii doi, dar care părea că s-a schimbat și pe care eu o voiam înapoi. Toate zilele acelea în care mă străduiam să fac lucrurile bine pentru primii doi, doar că acum știam cum. Toate nopțile grele în care mă rugam să treacă mai repede, dar acum nu mă mai grăbesc pentru că nopțile suntem doar noi două și mai am atât de puțin din ele. Al treilea copil e dragostea încă vie a părinților, care părea că a pălit.

Ilinca, inima mea, tu ești zilele care mi-au definit povestea mai mult decât întreaga viață. Ilinca, dragostea mea, ești toate momentele superbe pe care le-am mai trăit, dar totuși atât de diferit. Ești zâmbetul curat de pe fața fratelui tău când te vede. Și dorul surioarei tale când nu e acasă, lângă tine. Și fluturii mei din stomac în fiecare moment din zi. Luna tatălui tău și cea mai veselă fetiță pentru oamenii care te cunosc.”, a spus Ana Pandeli.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Cristina Spătar
lucian mindruta jurnalist foto captura video
Banner Petrișor Tănase
razvan si irina fodor
Banner Dan Spătaru
Dan Spataru jpg
image png
banner andreea raicu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net