Drama neștiută din familia lui Codin Maticiuc! De ce este atât de dur cu fiul său de 14 ani. „A murit într-un accident...”

Fiul lui Codin Maticiuc a împlinit 14 ani, iar cu această ocazie omul de afaceri i-a făcut o urare emoționantă băiatului. Copilul provine din căsătoria anterioară a Anei Pandeli, însă Codin și cel mic au dezvoltat o relație atât de frumoasă, încât omul de afaceri îl iubește ca pe propriul său fiu. Totuși, în familie lor se ascunde o mare dramă pe care doar ce apropiați au știut-o până recent.

De ce este atât de dur Codin cu fiul său de 14 ani
De ce este atât de dur Codin cu fiul său de 14 ani

Drama din familia lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cunoscut la o prezentare de modă, organizată de o prietenă comună, după ce Ana trecuse printr-un divorț. Relația lor a devenit publică în 2021, la Gala Premiilor Gopo. Codin a creat o legătură specială cu fiul Anei, Dan, încă de când acesta avea doar 3 ani. Cel mai provocator pas pentru Codin a fost să se mute împreună cu Ana, având grijă ca această schimbare să nu-l afecteze pe băiețel. Decizia de a-și construi o familie a venit firesc, odată cu vestea că Ana era însărcinată cu fetița lor, Smaranda. Codin și Dan s-au apropiat cu timpul foarte mult, astfel că băiatul a ajuns să îi spună tată. Totodată Codin a declarat că Dan va fi singurul său băiat pe care îl va avea vreodată.

Recent, băiatul a împlinit 14 ani, iar cu această ocazie Codin a publicat o serie de poze și clipuri alături de el și Dan care ilustrează perfect relația dintre ei. Cu toate acestea, Codin a dezvăluit și o dramă din familia sa. Acesta a povestit că numele de „Dan” provine de la unchiul băiatului care a decedat când acesta era foarte tânăr. Pentru a-i cinsti memoria, tatăl natural al băiatului a decis să îl boteze pe acesta „Mario Dan”. 

„Invincibil

A fost o dată ca niciodată un băiat pe nume Dan. Era frumos și deștept. Era chiar și puternic în pofida faptului că nu era nici foarte înalt, nici foarte solid.

Toate fetele din orașul lui erau înnebunite după el și copiii, când îi vedeau farurile mașinii în depărtare, lăsau tot și alergau la el. Băieții în schimb nu-l plăceau foarte tare, doar era vedeta locală.

Rând pe rând au venit în fața lui de la bodyguarzi imenși, la soldați din marina americană. Pe toți Dan i-a învins la skanderbeg și unul cate unul au plecat cu coada intre picioare.

Din păcate Dan a murit extrem de tânăr într-un accident auto. Fratele lui mai mare, Mihai, și-a botezat primul copil pe lângă Mario și Dan, în cinstea și-n amintirea fratelui mai mic.

Știu că îți place mai mult Mario, băiatul meu, dar iată de ce îți spun eu Dan: pentru că deși nu l-am cunoscut știu cu cine semeni. Ești la fel de frumos, la fel de deștept și de puternic. Toate astea sunt în tine. Iată și motivul pentru care poate (sigur ce să mai) ți se pare că sunt dur cu tine. Aceste calități trebuie și cultivate. Și pe lângă ele voi adăuga încă câteva. Vei fi conștient de forțele tale, vei fi responsabil, prevăzător. Abia atunci vei fi pe lângă invincibil și nemuritor.

Te iubesc, Dane. La mulți ani spre nemurire!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net