Concedieri masive la Antene! Mai multe vedete își caută de muncă. Ce emisiuni au fost scoase din grilă

Mai mult emisiuni îndrăgite de public au fost scoase din grila de programe a Antenelor începând cu anul viitor. Dezamăgirea fanilor este mare, însă producătorii au considerat că este momentul pentru a „face curățenie” și a renunța la show-urile care nu au audiență bună. Prin urmare, mai multe vedete au rămas libere de contract, chiar acum, în pragul sărbătorilor de iarnă.

image

Anul 2022 aduce modificări în grija de programe a Antenelor  iar nume cunoscute și îndrăgite de public sunt nevoite să-și caute de muncă. 

Mai multe emisiuni prezentate de vedete dragi publicului au fost scoase din grila Antenelor chiar înainte de începutul anului. Șefii postului au dat la o parte multe figuri cunoscute și, cel mai probabil, se așteaptă ca alte figuri cunoscute să fie scoase la înaintare. 

La ce emisiuni renunță Antenele

 Antena Stars renunță la show-ul Star Matinal, emisiune prezentat de Ameri Nasrin și de Dima Trofim. dacă Nasrin a primit o ofertă pentru a se ocupa de un alt proiect, dintr-un alt post, colegul ei trebuie să-și caute de lucru.

Telespectatorii își vor lua adio și de la emisiunea care prezenta picanterii din viața cuplului Pastramă. Se pare că, în 2022, Brigitte și Florin Pastramă nu vor mai fi difuzați, iar certurile, scandalurile și împăcările celor doi nu vor mai fi făcute publice. Acest proiect, în care s-a investit mult și de la care existau așteptări mari, s-a apropiat și el de sfârșit. 

Armin Nicoară: „Nu suntem supărați.  era greu să facem față programului încărcat”

La fel a pățit și celebrul instrumentist Armin Nicoară care avea împreună cu iubita lui un reality-show. Artistul a mărturisit că atunci când a bătut palma cu producătorii s-a stabilit de comun acord să se filmeze doar un singur sezon. În funcție de audiențe, show-ul putea continua sau putea fi oprit. Deci, surpriza nu a fost una mare pentru Nicoară. 

”Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul. E adevărat, înainte, noi am vorbit cu producătoarea noastră, i-am spus că ne este destul de greu să mergem și la cântări, la petreceri, să și filmăm… Nu știu cum au fost audiențele show-ului, nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare. Oricum, noi nu putem spune că suntem supărați, ne era destul de greu să facem față la programul încărcat. Și, ca să fim sinceri, încă de când le-am propus proiectul am discutat cu producătorii să facem un sezon și să vedem apoi cum a mers și să luăm decizii cu privire la un alt sezon. Oricum, deja a fost filmat cam totul, am făcut și încheierea, așa că lucrurile s-au rezolvat”, a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, Armin Nicoară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net