Connect-R, reacție neașteptată după ce o fană l-a confundat cu Smiley. Fanii s-au prăpădit de râs: „Gina nu era cu tine?” VIDEO

Connect-R se numără printre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Are un succes fulminant în carieră și este cunoscut la scară largă. Cu toate acestea, artistul a avut parte de un episod la care nu s-ar fi așteptat. Recent s-a întâlnit cu o fană care l-a confundat cu Smiley. Cum a reacționat.

Connect-R, confundat cu Smiley
Connect-R, confundat cu Smiley

Connect-R, confundat cu Smiley 

Connect-R și Smiley sunt 2 artiști de renume, unici în felul lor și inconfundabili, însă se pare că există și excepții. De curând, colegul de breaslă al prezentatorului de la „Românii au talent” s-a confruntat cu un moment neprevăzut.

Acesta s-a întâlnit cu o fană care l-a confundat cu Smiley și a imortalizat întregul moment, amuzându-se copios pe seama întregii întâmplări. Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar internauții au reacționat în masă. Mai mult, chiar și partenerul Ginei Pistol a avut o reacție hilară, după ce a văzut clipul postat de Connect-R pe TikTok. 

Connect-R: „Am intrat fraților aici în Brașov la (…) să ne luăm ceva și ne-am întâlnit cu o doamnă care m-a recunoscut imediat. Ia spuneți doamnă, cine sunt eu?”

Femeia: „Bine cunoscutul Smiley, da?”

Connect-R: „Asta spuneam. Mulțumesc frumos, doamnă!”

Cum a reacționat Smiley

Pe lângă faptul că videoclipul a ajuns viral în rândul internauților, acesta a intrat și în atenția lui Smiley, care nu a ezitat să lase un comentariu și să se amuze pe seama subiectului care a făcut înconjurul rețelelor de socializare.

„Ăla care cântă cai verzi”, a scris Smiley în secțiunea de comentarii a filmulețului publicat de Connect-R pe TikTok.

De asemenea, utilizatorii au lăsat mai multe comentarii la rândul lor.

„Relu semeni leit cu Smiley” / „Gina nu era cu tine?” / „Chiar semeni cu Smiley, și eu te-am confundat” / „Smiley, ți-ai schimbat look-ul?”/ „Dacă nu zicea doamna, chiar nu te recunoșteam, am crezut că ești Connect-R”/ „Bine că nu te-a confundat cu Nicolae Guță”/ „În cel mai rău caz, putea să te confunde cu Florin Salam sau Michael Jackson”, au fost doar câteva dintre comentariilor fanilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
delia colaj instagram jpg
WhatsApp Image 2024 09 23 at 15 59 15 jpeg
ruxi colaj instagram jpg
Banner Gheorghe Turda
smiley jpg
irina rimes colaj instagram jpg
Banner Alina Sorescu
Banner Iuliana Beregoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net