Corina Bud, ironizată din nou! Fanii nu au uitat când și-a arătat zonele intime în timpul unui concert: „Degeaba, dacă nu ne arăți și...”

Corina Bud, una dintre cele mai controversate cântărețe din ultima vreme, face ce face și intră din nou în atenția internauților cu diverse postări. Fanii, care nu au uitat incidentul de din timpul unui show, atunci când și-a arătat zonele intime la televizor, au ironizat-o după ce a postat pe social media o imagine în care apare alături de un Leopard. 

Corina Bud / foto: Social media
Corina Bud / foto: Social media

După incidentul cu Babasha, Corina Bud „a dat cu nuca în perete” în timpul unui concert organizat recent de un post de radio, și peste 70.000 de oameni au văzut mai mult decât ea și-a dorit să arate. 

Corina Bud, din nou în ochiul critic al fanilor 

Recent, Corina Bud a postat pe Instagram mai multe imagini din vacanța în Safari. În prima dintre ele cântăreața mângâie un leopard. Totul bine și frumos, până când au apărut primele păreri ale internauților în secțiunea de comentarii. 

Aceștia au ironizat-o prin diverse comentarii răutăcioase care i-au amintit de momentul stânjenitor de când i s-au văzut zonele intime, precum: „Degeaba, dacă nu ne arăți și păsărica”, „Ăsta încă nu ți-a văzut fleașca”

În urmă cu câteva săptămâni, ea a gafat-o din nou când, în timpul concertului cu pricina, purtând o rochie verde, cu paiete și mulată pe corp, crăpată, fără a purta lenjerie intimă, i s-au văzut zonele intime. 

„E moț de curcan”„Doamnă, suntem la televizor”„Hopa ce avem noi aici”„Ce ai făcut trăiți-ar Dumnezeu”, se numără printre comentariile lăsate de Internauți, după ce imaginile de la concertul Corinei Bud au devenit virale în mediul online.

Momentul penibil din timpul concertului
Momentul penibil din timpul concertului

Corina Bud: „O să rămân forever un copil rebel!”

În ciuda acțiunilor sale din ultima vreme care au fost aspru criticate, Corina își menține spiritul tânăr. Ea declara în trecut faptul că în sufletul ei este un copil și alege să trăiască după propriile sale reguli. De asemenea, a amintit faptul că în ciuda spiritului rebel, își păstrează spiritul conservator. 

„Secretul vine din spiritul tânăr al fiecăruia. Despre asta e vorba, despre felul în care trăiești viața, despre ce faci în fiecare zi. Iar eu așa sunt dintotdeauna, o să rămân forever un copil rebel. Un copil rebel, dar totuși, o tradiționalistă și conservatoare în viața de familie și viața de zi cu zi.

Nu țin nicio dietă echilibrată, pur și simplu trăiesc, trăiesc așa cum simt. Trăiesc frumos, mă bucur de oameni, de cea mai frumoasă variantă a mea care sunt acum. Fac și sport, nu-mi bat joc de viața mea, nu mi-am pierdut nopțile, n-am băut alcool toată viața, nici alte nenorociri, adică m-am ferit întotdeauna de vicii. Am avut grijă de tenul meu, de corpul meu. Eu cred că ăsta e secretul: echilibrul”, a spus aceasta, într-un interviu acordat Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Power Couple jpeg
banner cristina siscanu png
banner rona hartner inmormăntare 2 png
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
banner Andreea Ibacka png
banner Anca Turcasiu png
image png
boala inflamatorie intestinala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net