Corina Bud, fără lenjerie intimă la un concert. Imaginile incendiare au devenit virale: „Doamnă, suntem la televizor”

Fanii Corinei Bud au putut să o vadă pe artista lor favorită la un concert organizat recent de un post de radio, unde artista a cântat în fața a 70.000 de oameni. Însă, un moment de neatenție a arătat fanilor Corinei Bud mult mai mult decât aceasta ar fi dorit.

Artista a cântat în fața a zeci de mii de oameni
Artista a cântat în fața a zeci de mii de oameni

Corina Bud a urcat recent pe scenă, în fața a nu mai pușin de 70.000 de oameni. Însă, concertul a luat o întorsătură complet neașteptată pentru artistă, după ce o mișcare greșită a arătat fanilor ei mult mai mult decât ar fi dorit aceasta ca ei să vadă!

Artista a purtat o rochie cu paiete, verde, mulată, care avea o crăpătură de-a lungul ei. Iar fără să își dea seama, atunci când s-a aplecat, Corina Bud a arătat celor 70.000 de mii de fani veniți la concert părțile intime. Iar imaginea a fost cu atât mai explicită datorită faptului că artista nu purta lenjerie intimă în timpul concertului

Imaginile au devenit virale pe Internet

Corina Bud a fost protagonista unui moment stânjenitor pe scenă
Corina Bud a fost protagonista unui moment stânjenitor pe scenă

Desigur, imaginile au devenit rapid virale pe Internet, iar Internauți din întreaga țară au comentat asupra acestui accident stânjenitor

„E moț de curcan”, „Doamnă, suntem la televizor”, „Hopa ce avem noi aici”, „Ce ai făcut trăiți-ar Dumnezeu”, se numără printre comentariile lăsate de Internauți, după ce imaginile de la concertul Corinei Bud au devenit virale în mediul online.

„Trăiesc așa cum simt”

Cântăreața în vârstă de 44 de ani continuă și astăzi să aibă un fizic de invidiat, iar, în trecut, ea a vorbit despre modul în care reușește să se mențină în formă

„Secretul vine din spiritul tânăr al fiecăruia. Despre asta e vorba, despre felul în care trăiești viața, despre ce faci în fiecare zi. Iar eu așa sunt dintotdeauna, o să rămân forever un copil rebel. Un copil rebel, dar totuși, o tradiționalistă și conservatoare în viața de familie și viața de zi cu zi.

Nu țin nicio dietă echilibrată, pur și simplu trăiesc, trăiesc așa cum simt. Trăiesc frumos, mă bucur de oameni, de cea mai frumoasă variantă a mea care sunt acum. Fac și sport, nu-mi bat joc de viața mea, nu mi-am pierdut nopțile, n-am băut alcool toată viața, nici alte nenorociri, adică m-am ferit întotdeauna de vicii. Am avut grijă de tenul meu, de corpul meu. Eu cred că ăsta e secretul: echilibrul”, a spus aceasta, într-un interviu acordat Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net