Corina Bud se consideră victima misoginismului. Mesajul postat la câteva zile de la scandalul cu Babasha

Corina Bud postează un nou mesaj în social media în urma linșajului mediatic în care a fost implicată acum câteva zile, după ce a lansat un val de hate împotriva lui Babasha și a vorbit negativ despre artist. Acum, cântăreața ia prin surprindere internauții cu un nou mesaj referitor la ceea ce i s-a întâmplat în ultima vreme. 

Corina Bud / foto: Arhiva Click!
Corina Bud / foto: Arhiva Click!

Reacția Corinei Bud în urma apariției lui Babasha pe Arena Națională din București, în timpul concertului Coldplay, a creat o serie de controverse și a lăsat un gust amar în rândul multor români, dar și vedete din showbiz. Ce mesaj a avut acum de transmis, după ce oamenii au desființat-o și au acuzat-o pentru faptul că a stârnit oamenii împotriva lui Babasha. 

Corina Bud, mesaj cu subînțeles 

Pe contul personal de Instagram, aceasta a postat o serie de fotografii însoțite de un citat marca Mihaela Miroiu, referitor la faptul că misoginismul este practicat atât de femei, cât și de bărbați, lăsând de înțeles că ea a căzut victima acestui fenomen. 

„Cred că trăim într-o cultură jegos de misogină, practicată și de femei, nu numai de bărbați. Cred că disprețul față de intelectul femeilor, față de mintea femeilor, față de ceea ce pot ele să facă este atât de copleșitor de mare, încât mă simt umilită și insultată ori de câte ori o femeie este umilită și insultată pentru că e femeie.”, Mihaela Miroiu. 

Reacțiile internauților la postarea Corinei Bud

Cu toate acestea, Corina Bud nu a fost în asentimentul oamenilor care au văzut postarea și care nu s-au abținut de la comentarii. Dimpotrivă, au scris în secțiunea de comentarii punctul lor de vedere. 

„Oare chiar îi place să se facă de râs, sau nu își dă seama?”;

„O femeie normală și mai ales o mamă nu se pozează  aproape dezbrăcată”;

„Pentru Babasha!”;

„Ce mesaj cu subînțeles… Deci practic te doare-n c… de lume?”;

„Pur și simplu cred că tu ai tupeul să vii și să spui cine dă hate cui, când tu tocmai ce ai făcut asta. Cum s-a simțit mama lui Babasha care, ce să vezi, e și ea femeie, când tu dădeai ură asupra copilului ei. Ar trebui fiecare să ne vedem de treaba noastră și să ne iubim cum suntem noi, buni sau răi. Că toți venim dintr-un Dumnezeu. Așa suntem noi femeile, facem rău și după tot noi suntem victime și tot noi suntem alea supărate.” - au fost doar o parte dintre mesajele primite de Corina Bud. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net