Picanteriile trăite de Corina Caragea: „Am pierdut avionul! M-am pus pe plâns. De ciudă"

Ultima actualizare:

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV se pregătește pentru dubla aniversare de la finalul anului, când va împlini 39 de ani după care va trece în noul an. Am stat de vorbă cu Corina Caragea despre meseria ei, dar și pasiunea pentru călătorii, știind că are și un blog unde scrie despre plecările ei prin lume.

Corina Caragea, o superbă prezentatoare de la Pro TV. Sursa foto: Facebook
Corina Caragea, o superbă prezentatoare de la Pro TV. Sursa foto: Facebook

Corina Caragea este o prezență unică la TV. De la pupitrul știrilor pleacă mereu cu zâmbetul pe buze, așa cum ne întâmpină de fiecare dată la Pro TV. Știrile sportive prezentate de frumoasa moderatoare tv sunt cu siguranță mai plăcute și de mare intensitate prezentate de ea. 

Vedeta Pro TV a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! picanteriile prin care a trecut în timpul călătoriilor pe care le-a avut de-a lungul timpului. Unele i-au rămas în minte, căci s-a lîsat cu plâns și nervi, mai ales că, la un moment dat, în Dubai, s-a și rătăcit.

Discretă cu viața ei personală, Corina Caragea a mărturisit și care este personalitatea din sport pe care își dorește să o întâlnească: Zlatan Ibrahimovic

  • Click!: Se apropie cu pași repezi ziua ta, pe 31 decembrie. Ce-ți dorești la final de an și de ziua ta?

Îmi doresc ca anul ce vine să șteargă ca prin minune, la 12 noaptea, că în povești, cuvântul Covid din viața noastră. Să se încheie pandemia, o poveste urâtă care nu se mai termină. Mi-aș dori să pot pleca în vacanță de ziua mea, așa cum am făcut în fiecare an. Vremurile nu sunt ușoare pentru niciun domeniu de activitate, nici pentru turism nu sunt apele limpezi. Pentru un călător este dificil să planifice o vacanță acum, când restricțiile apar și dispar peste noapte, hoteluri și stațiuni se închid, totul e nesigur, nu chiar totul de fapt - sigur este că bugetul alocat trebuie să fie mai mare, iar programul flexibil. Oricând pot apărea cheltuieli neprevăzute cu teste și carantină. Așadar, nu am avut curaj să planific încă ceva. În niciun an nu am stat până în ultima clipă că acum, însă nu știu ce va fi.

  • Cum a fost 2021 pentru tine? Cum vrei să fie 2022?

A fost că un dribling între teste PCR, program de muncă normal, apoi înapoi în 2020, cu multe emoții pentru planurile pe care mi le-am făcut și nu am știut până în ultima clipă dacă vor deveni realitate sau nu. Incertitudinea a caracterizat 2021, deși a pornit ca fiind un an al renașterii și speranței după 2020.

  • Prezinți sport la Pro TV, dar nu știm dacă faci sport. Cât timp petreci pe zi la sală și ce faci că să arăți atât de bine?

Fac sport pentru sănătate și apoi că să arăt bine, de fapt să mă mențin în formă fizică și psihică. Merg de trei ori pe săptămână la sala de sport unde sunt supravegheată de un antrenor personal. Încerc să păstrez un echilibru, nu țin diete și nu îmi refuz nimic, nici nu stau 8 ore pe zi în sala de sport. Consider că în orice trebuie să existe o balanță.

  • Îți dorești să întâlneșți o anume persoanlitate spotivă și nu s-a întâmplat încă?

Mi-am văzut deja o parte din preferați chiar lângă mine pe scenă sau în culise la evenimentul UEFA EURO pe care l-am prezentat. Francesco Totti, Iker Casillas, Luis Figo. Îmi pare rău că nu am făcut nicio poză, însă eram prea emoționată și preocupată de treaba pentru care eram acolo, așa că ei au trecut doar că niște simpli invitați, abia apoi am realizat ce norocoasă am fost. Mi-aș dori să îl întâlnesc pe Zlatan Ibrahimovic.

  • Anul acesta ai călătorit așa de mult cum îți doreai?

Da, chiar dacă totul a fost incert, am riscat, iar lista mea de călătorii în 2021 a fost destul de plină - Italia, Seychelles, America, Spania, Dubai.

  • În ce destinații îți dorești să ajungi anul viitor?

Mi-aș dori să ajung în Bora Bora. E o destinație pe care o tot amân. Momentan, lista pentru Moș Crăciun e mai scurtă decât lista pentru o plecare în vacanță - teste PCR, formulare de completat, asigurări etc. Așa că Bora Bora mă va mai aștepta puțin.

  • De la ultimul nostru interviu ai mai ajuns în locuri atipice și ai mai avut parte de surprize plăcute sau nu?

Fiecare călătorie îmi oferă experiențe diferite și de neuitat. Plăcute sau neplăcute, la întoarcerea acasă mi le amintesc cu bucurie. De exemplu, când am plecat din Seychelles m-am bucurat! Mi-a înșelat așteptările și am avut parte de ghinion acolo. Acum însă, uitându-mă la poze, nu îmi vine să cred cât de frumos era, iar de aventuri și peripeții, povestesc și râd cu prietenii.

  • Ți s-a întâmplat vreodată să pierzi avionul? Ce ai făcut în acest caz?

Chiar anul acesta către Seychelles. Prima dată. M-am pus pe plâns. De ciudă. Uitasem să completez ceva din lungă listă a călătorului în 2021. Am cumpărat un bilet pentru a două zi, între timp am cumpărat încă o noapte de cazare în Madrid, unde eram, încă un test PCR, etc. Deloc plăcut.

  • Te-ai rătăcit vreodată în vreun oraș?

Da, și mai rău e că mi s-a întâmplat de câteva ori și numai pe drum spre aeroport, când ești presat de timp. M-am speriat zdravăn în Dubai, în Miami, în Madrid. Dar până la urmă s-a încheiat cu bine povestea.

  • Care este orașul care ți-a rămas în suflet pentru totdeauna?

Bali mi s-a lipit de suflet. Datorită oamenilor.

  • Unde ți-ar plăcea să trăiești dacă ai putea?

În Spania. Barcelona sau Madrid. Cred că țara asta le are pe toate și e aproape și de stilul meu și al românilor, mi-ar fi ușor să mă adaptez.

  • Ce ți-ai dori de la Moș Crăciun anul acesta?

Să mănânc fără să mă îngraș (rade).

Corina Caragea, carieră în Pro TV

Când spui Pro TV spui și Corina Caragea, în același grupaj de vedete cu care televiziunea de pe Pache se mândrește. Profesionistă, cu dragoste pentru sport, tot ce înseamnă digital, călătorii și viață, Corina Caragea ne uimește pe zi ce trece tot mai mult cu tot ce face. De la ce scrie pe blog până la cum prezintă știrile sportive. Ea ne-a lăsat fără grai și la Masked Singer, unde a reușit să impresioneze și cu vocea sa, talent pe care puțini știau că-l are. 

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net