Cornel Păsat a rupt tăcerea! Ce a spus fostul stripper despre despărțirea de Oana Roman: „Nu a vrut să renunțe atât de ușor”

Relația Oanei Roman cu Cornel Păsat a fost una dintre cele mai mediatizate ale anilor 2000. Ea, fiică de fost premier al României, iar el un stripper, dansator și coregraf în trupa Flamingo Boys. Cei doi au fost împreună vreme de șapte ani de zile, după care au decis să meargă pe drumuri separate. La ceva timp de la despărțire, el a mărturisit care a fost, de fapt, motivul separării lor.

De ce s-au despărțit cei doi / foto: Arhivă presă
De ce s-au despărțit cei doi / foto: Arhivă presă

La scurt timp după despărțire, atât Oana, cât și Cornel, au decis să nu mai vorbească despre povestea lor de iubire. Recent, el și soția lui au fost invitați într-o emisiune televizată, unde a decis să dezvăluie motivul real pentru care el și fiica lui Petre Roman au ajuns la despărțire.

Cornel Păsat: „Oana nu a vrut să renunțe atât de ușor la lupta pentru mine”

Cornel Păsat a mărturisit ca nu infidelitatea vreunui dintre ei a condus la ruptura relației, ci a precizat că atât el, cât și Oana au greșit în egală măsură. De asemenea, a subliniat și faptul că vedeta a renunțat cu greu la el.

„Ce a fost între mine și Oana și de ce ne-am despărțit, ține strict de mine și de ea, nu de altcineva. Oana nu a vrut să renunțe atât de ușor la lupta pentru mine”, a s pus acesta. 

Cornel Păsat a apelat la ajutorul unui psiholog 

Fostul stripper a mărturisit că a fost nevoit să apeleze la ajutorul unui profesionist, însă nu a specificat motivul pentru care a fost nevoit să facă acest pas.

„Da, am fost, și nu a fost ușor pentru că e greu să te deschizi în fața unui străin, să îi spui probemele tale. Mi-am înfrânt rușinea și temerile și am mers să-mi rezolv problemele care erau deja foarte grave. Acum am învățat să trăiesc fiecare clipă și să mă bucur de ea, să aplanez certurile inutile, să ofer cât mai mult spijin familiei. Bianca și Dryas sunt viața mea.”, a continuat Cornel Păsat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net