Cosmina Păsărin revine pe micile ecrane. Actrița a făcut primele declarații despre căsătorie

Cosmina Păsărin, actrița care în ultima perioadă a lipsit din lumea mondenă, a revenit cu noi noutăți pentru fani. Vedeta apare din nou pe sticlă, făcând parte din distribuția filmului „Retreat Vama Veche”, oferind totodată informații despre viața personală.

Cosmina Păsărin / foto: arhiva Click!
Cosmina Păsărin / foto: arhiva Click!

Actrița trăiește de mai bine de doi ani de zile o frumoasă relație de dragoste cu DJ-ul Alex Gully. Ce declarații a făcut despre căsătorie și cu ce noutăți și-a încântat Cosmina Păsărin fanii, descoperiți din declarațiile acesteia de mai jos. 

Cosmina Păsărin, despre rolul de polițistă din filmul „Retreat Vama Veche”

Cosmina Păsărin a vorbit despre experiența filmului „Retreat Vama Veche”, mărturisind că este recunoscătoare regizorului Petre Năstase pentru că i-a oferit această șansă. Actrița a jucat rolul unei polițiste. 

„Îi mulțumesc regizorului Petre Năstase pentru că mi-a dat ocazia de a avea parte de această experiență, pentru că a crezut în mine și pentru că m-a ales. A fost o experiență foarte frumoasă, am pășit într-un univers diferit față de ce am fost eu obișnuită să fac până acum.

În filmul “Retreat Vama Veche” am îmbrăcat uniforma unei polițiste. A fost o experiență și amuzantă și interesantă, îți dai seama cam ce reacții au avut colegii când m-au văzut, când am venit la cadru îmbrăcată în polițistă. A fost scurtă și intensă.”, a declarat Cosmina Păsărin, într-un interviu ciao.ro

„Suntem deja de doi ani împreună și lucrurile merg foarte bine între noi.”

Cosmina Păsărin și iubitul ei / foto: social media
Cosmina Păsărin și iubitul ei / foto: social media

Iubitul ei a fost cel care a făcut primul pas în relație, mărturisește vedeta. Sunt împreună de doi ani, iar lucrurile merg bine între aceștia. 

„El a făcut primul pas, bineînțeles, totul a decurs normal, așa cum se întâmplă la începutul unei astfel de povești. Suntem deja de doi ani împreună și lucrurile merg foarte bine între noi.

Avem o relație foarte liniștită, o relație normală, în care discutăm, încercăm să ne înțelegem de fiecare dată unul pe celălalt. Există și momente de tensiune bineînțeles și cred că până la urmă și astfel de momente sunt bune în viața unui cuplu, pentru că înveți din ele. Adică e bine să vezi lucrurile așa, să nu te gândești că te cerți și că e vorba doar despre ceartă. Certurile, în general, scot la iveală problemele poate din cuplu și e bine ca apoi aceste probleme să fie – prin discuții – rezolvate.”, a mai spus aceasta. 

Ce spune despre căsătorie 

Având deja doi ani de relație și fiind un cuplu admirat de oameni, aceștia se așteaptă să primească vestea referitoare la următorul pas: căsătoria. Cu toate acesta, Cosmina Păsărin și Alex Gully nu se grăbesc și așteaptă ca lucrurile să decurgă de la sine. 

„Avem doar doi ani împreună, eu zic că ar trebui să mai treacă puțin timp și cred că și el este de aceeași părere. Ne e foarte bine așa deocamdată și nu văd de ce ne-am gândi la căsătorie acum. Avem multe alte lucruri de făcut până acolo.”, a conchis vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
catalin scarlatescu instagram jpg
banner catalin botezatu png
banner randi png
saljbchd jpg
nunta Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghita Foto   Facebook jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net