Costi Ioniță, distracție cu greii muzicii la Premiile Grammy! Cu ce vedete s-a filmat

Nu mai e de multă vreme un secret faptul că artistul Costi Ioniță cunoaște nume mari din industria muzicală internațională, prin prisma colaborărilor sale de succes. Anul acesta, cântărețul a fost nelipsit de la Premiile Grammy, unde s-a filmat alături de mai multe celebrități.

Costi Ioniță, la Premiile Grammy 2022 Foto: Instagram
Costi Ioniță, la Premiile Grammy 2022 Foto: Instagram

Ediția Premiilor Grammy de anul acesta a găzduit și un reprezentant al României, cel care și-a asumat acest rol fiind nimeni altul decât Costi Ioniță. Artistul, care se cunoaște deja cu mai multe staruri internaționale alături de care a colaborat, a luat pulsul unuia dintre cele mai așteptate evenimente ale anului din industria muzicală. Costi a bifat astfel o nouă apariție la un eveniment monden, în cadrul căruia s-a și filmat alături de nume mari ale showbiz-ului internațional.

Albumele la care a lucrat Costi Ioniță, nominalizate la Premiile Grammy

Mai mult decât atât, albumele la care Costi a lucrat alături de Sean Paul și Shaggy ua fost nominalizate și pentru un premiu Grammy, aceasta fiind a doua oară când interpretul reușește o astfel de performanță. 

Artistul român a petrecut și a trăit emoțiile evenimentului alături de Sean Paul, Shaggy, dar și alți mari cântăreți, succesul lui Costi Ioniță depășind de multă vreme granițele României. Acesta este apreciat în SUA, unde și-a creat deja o reputație.

Compozitorul, în vârstă de 44 de ani, a „documentat” pe rețelele de socializare evenimentul care a avut loc în Las Vegas, conturile sale din mediul online fiind pline de astfel de filmuețe. Costi Ioniță le-a transmis și un mesaj românilor, alături de Sean Paul.

Băieți, suntem la Grammy, forță… Fraților, suntem în Las Vegas… am alături cei mai șmecheri artiști.”, a spus Costi într-un video, pe Instagram.

Costi Ioniță s-a filmat alături de nume grele din idustria muzicală

Românul s-a distrat la evenimentul din Las Vegas alături de Shaggy, Sean Paul, Jesse Royal, Stephen Marley, dar și alți artiști cunoscuți în întreaga lume. La un moment dat, acesta s-a filmat și lângă Megan Thee Stallion, o cântăreață de rap în vogă, care le-a oferit celor prezenți un moment de dans.

Costi Ioniță se numără printre compozitorii care au lucrat la albumele „Live N Livin” al lui Sean Paul și „Positive Vibration” al lui Jesse Royal, amândouă nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae”, la Premiile Grammy 2022.

De asemenea, el este coautor la unul din marile succese muzicale lansate anul trecut, melodia „Go Down Deh” a lui Spice, Sean Paul și Shaggy. Deși nu au câștigat, artiștii s-au simțit bine împreună și s-au bucurat că au participat împreună la eveniment. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net