Costi dă un «tun» după scandalul Eurovision! A făcut hit cu Maria Dragomiroiu, Jador și Enceanu!

11 artiști dintr-o lovitură! Costi scoate hit după hit! A strâns crema muzicii românești și a mai făcut o piesă care semănă, culmea, cu piesa problemă de la Eurovision, „România mea”. De această dată, în prim plan sunt artiști forță, precum Maria Dragomiroiu, Jador și Constantin Enceanu.

image
Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu și Ornela Pasăre, în piesa lui Costi Ioniță Sursa: Facebook

Costi Ioniță le face în ciudă contestatarilor săi de la Eurovison! După ce TVR a anunțat că nu desclifică piesa "România mea", din finala pentru Eurovision, Costi a mai lansat un hit forță, așa cum îi place să spună!

Fostul solist de la trupa Valahia a adunat nu mai puțin de 11 artiști de top pentru o singură melodie! Printre aceștia se regăsesc nume sonore din industria folclorului și a muzicii de petrecere, precum: Jador, Vlăduța Lupău, Mioara Velicu, Baboiash, Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Anisha, Ornela Pasăre, Ion Paladi, Emilia Ghinescu și Paul Stângă.

Piesa, intitulată „Viața omului”, aduce mult cu „România mea” și a fost lansată ieri, 22.02.2002, zi cu energii multiple. Piesa a intrat, deja, în trending pe Youtube. Melodia a strâns peste 470.000 de vizualizări într-o singură zi și se află pe locul 17 în trending la acest moment, cu tendință de creștere.

stanga
dreapta
costi ionita artisti JPG
costi ionita  ornela pasare JPG
costi ionita
costi ionita vladuta lupau jador jpeg
1 minodora, claudia pavel si diana bucsa jpeg
cream minodora (1) jpg
diana bucsa minodora jpg
cream minodora (4) jpg
diana bucsa minodora cream

Costi unește generațiile și realizează un proiect muzical la superlativ. Felicitări pentru inițiativă și munca depusă. Păcat că unii nu apreciază astfel de piese. Sunt fără doar și poate Next Level ( nivelul următor).

Asta înseamnă să fii un artist complet, să poți cânta orice gen de muzică! Felicitări, Jadorașul nostru frumos, carismatic și talentat!

Tot ceea ce face Costi e artă adevărată. Păcat ca unii nu îl apreciază. De când e venit înapoi în România numai hit scoate”, sunt câteva dintre miile de comentarii, lăsate de fanii care au vizionat videoclipul melodiei, regizat de Alex Ceaușu.

Costi, mesaj dur la Eurovision:” O fi vreo conspirație?”

Piesa „România mea”, compoziția lui Costi Ioniță și interpretată de Cream, Minodora și Diana Bucșă, a fost în centrul unui scandal imens la Eurovision. Piesa s-a calificat pentru finala din 5 martie, însă s-a propus desclaificarea ei, după ce fanii Eurovision de pe rețelele de socializare au descoperit că piesa mai fusese lansată în 2004, într-o altă orchestrație și cu un alt aranjament muzical.

O comisie de specialitate,  întrunită la TVR, a decis ca piesa să continue la Eurovision, deliberând că melodia reorchestrată constituie un act de creație nou. Costi a intervenit și el în scandal, fiind de părere că există o conspirație împotriva lui la Eurovision.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
Cristiana Dobre 4 jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg