Cristian Pomohaci mânca bătaie cruntă în copilărie: «Mama e cea mai mare cățea»

Cristian Pomohaci a dezvăluit că perioada copilăriei sale a fost marcată de violență fizică, din partea părinților săi, însă controversatul fost preot a explicat că este de părere că tocmai modul aspru în care a fost crescut l-a făcut să devină cine este astăzi.

Cristian Pomohaci era bătut crunt în copilărie Foto: Arhivă
Cristian Pomohaci era bătut crunt în copilărie Foto: Arhivă

Pomohaci susține că părinții au un rol importat în creșterea unui copil, iar acesta din urmă „trebuie să știe și de frică, și de dragoste.” Mai mult decât atât, cântărețul a dezvăluit în trecut că a predicat și în biserică, pe vremea când era preot, încurajarea părinților de a-și bate copiii în scop educațional, fiind atunci judecat de către cei ce-l ascultau.

Pomohaci predica bătaia și în biserică

Este un verset în Bibile atât de frumos pentru care am fost judecat în Biserica, și presa a scris cum am putut să predic așa ceva: cine cruță nuiaua, își urăște copilul! Înțeleptul Solomon a spus asta. Copilul trebuie să știe și de frică, și de dragoste.”, a declarat el în urmă cu ceva vreme.

Fostul preot a dezvăluit și ce relație a fost între el și părinții săi. „Părinții nu ne-au lăsat niciodată să le spunem pe nume, și astăzi le vorbim cu «dumneavoastră». Îi consider cei mai buni părinți din lume, cu toate că nu mi-au dat nimic.

Mama nici nu mi-a spus «la mulți ani», nici nu cred că știe când am împlinit 18 ani. «Mama e cea mai mare cățea»! E o vorba pe care am auzit-o de multe ori de la oamenii bătrâni. Asta pentru că ii zice copilului NU, apoi se întoarce și spune: cum să nu, e copilul meu. Plină de dragoste se întoarce tot dumneai.”, a explicat Cristian Pomohaci.

Cristian Pomohaci, bătut crunt în copilărie

Cu ani în urmă, în cadrul unui interviu, Cristian Pomohaci mărturisea, alături de părinții lui, că a fost „cel mai rău copil”, însă bătăile primite din partea lor l-au ajutat să devină om.

Pot să spun că am fost cel mai rău copil din lume! N-am fost un copil ascultător. Asprimea și duritatea părinților pe care au avut-o față de mine, m-au făcut să înțeleg ce bine e să fie un părinte aspru, că își scoate copilul om.

Ce bătaie căpătăm de la tata când umblăm cu ciocanul lui...Mama ne bătea mai tare și mai des decât tata. Cu joarda și cureaua ne băteau, amandouă sunt dureroase. Dar unde dă mama, crește!”, au mai fost câteva dintre declarațiile controversate ale fostului preot. Cele mai multe voci îl contrazic însă și susțin că violența fizică, fie ea și din partea părinților, nu trebuie să fie văzută ca o metodă de educare și trebuie stopată.

Cristian Pomohaci, anchetat pentru abuzul sexual al mai multor minori

Amintim că fostul preot Cristian Pomohaci a fost în atenția media după ce a fost anchetat pentru abuz sexual de minori, fiind acuzat că îi racola pe aceștia pentru a întreține relații sexuale cu ei.

Dosarul în care Pomohaci a fost anchetat pentru abuz sexual de minori și pedofilie a fost clasat în decembrie 2018, însă, din cauza prescripției răspunderii penale. Trecuse prea mult timp între depunerea plângerilor și momentul comiterii presupuselor fapte. Fostul părinte a negat întotdeauna acuzațiile, deși au fost găsite înregistrări în care acesta le cerea minorilor să îi arate organul sexual, sau să întrețină relații intime în scopul unor sume de bani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net