Cristina Cioran șterge pe jos cu Alex Dobrescu, după toate atacurile lansate la adresa sa: „Mi se pare un om...”

#Exclusiv Click!

Cristina Cioran (46 de ani), atac dur la adresa lui Alex Dobrescu (39 de ani), bărbatul cu care are o fetiță și cu care este la cuțite. După ce recent, afaceristul ne declara că vedeta îi trimite mesaje dulci și poze indecente cu ea, aceasta îl desființează, prin cuvinte, pe bărbatul cu care credea că o să îmbătrânească împreună.

„Mă afectează și nu prea mă afectează situația în care sunt acum. Mi se pare că Alex este un om lipsit de orice bun simț. A auzit că viața mea merge mai departe și că am șters cu buretele orice amintire cu el, și acum încearcă să distrugă tot, mai ales că a aflat că am început și un podcast politic și știe cât sunt de pasionată de acest domeniu.

Eu nu-i scriu, eu nu-l caut, eu nu vreau nimic de la el. Repet, nu recunosc acest individ. Noi când eram împreună nu era așa. Sincer nici nu mă mai interesează situația lui. Tot ce-mi doresc este să mă lase în pace, nu vreau să mai aud de el, pentru că nu mă interesează ce face…chiar nu mă interesează absolut nimic. Durerea pe care o are că l-am părăsit este atât de mare, încât nu face altceva decât să lovească ca să nu mai sufere. Ce pot să îți mai spun este că atât eu, cât și copilul, suntem foarte bine și sper să nu mai aud de el niciodată. Nu-i doresc răul, vreau doar să mă ignore”, a spus Cristina Cioran, pentru Click!

Atac după atac

Cristina Cioran ne-a mai vorbit și despre comportamentul rebel, din ultima perioadă, pe care bărbatul îl are:

„Acest băiat a luat-o razna sincer, aș prefera să nu se mai folosească de numele meu. Lui îi este ciudă că fac treabă și încearcă să mă denigreze ca să nu meargă o poveste”.

Click! spune

Cristina Cioran este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Fosta prezentatoare de televiziune și Alex Dobrescu s-au despărțit în urmă cu aproximativ doi ani și totul părea că este lapte și miere între cei doi, de dragul fetiței lor, însă se pare că erau doar aparențe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Nita jpg
image
image
image
image
image
image
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net