Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații năucitoare la adresa vedetei: „Îmi trimite poze dezbrăcată cu ea”

#Exclusiv Click!

Alex Dobrescu (39 de ani), fostul iubit al Cristinei Cioran (46 de ani), îi aduce noi acuzații dure fostei sale partenere de viață. Afaceristul a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, că vedeta încă îl mai caută și îl provoacă emoțional cu tot felul de mesaje dulci și imagini indecente cu ea. Ba mai mult, acesta susține că vedeta ar fi singură și nu ar fi implicată într-o relație amoroasă cu cineva.

„Unde are iubit? Nu are niciun iubit, minte. Ea îmi da mie mesaje în continuare, chiar dacă nu are voie, că mă iubește, îmi trimite poze dezbrăcată cu ea, nu are pe nimeni, este singură. Normal că mă caută…unde mai găsește ea un bărbat ca mine? Nu are unde”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

Răspuns vehement

Separarea dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-a produs, în urmă cu aproximativ doi ani. Chiar dacă au o fetiță împreună, pe nume Ema, ce este pentru amândoi lumina ochilor din cap, acest lucru nu i-a împiedicat să se despartă și să ajungă cu timpul...la cuțite! Având în vedere că afaceristul este nevoit să poarte, de aproximativ o lună, o brățară la picior, timp de zece luni, după ce s-a ales cu un ordin de restricție, decis de magistrați după ce Cristina Cioran a cerut acest lucru în urma unor dovezi depuse la dosar privind comportamentul neadecvat al bărbatului cu privire la ea și la micuța lor.

Astfel, că recent, după întreg scandalul în familie, Cristina Cioran a ieșit cu declarații în spațiul public susținând că se iubește cu un tânăr afacerist cu care se gândește să se mute în străinătate împreună cu fetița sa.

„Să plece ea cu fata definitiv în străinătate? Niciodată! Cine își dă acordul? Dar nu are iubit, unde să plece”, a conchis pentru Click!, Alex Dobrescu.

Click! spune

Cristina Cioran este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Fosta prezentatoare de televiziune și Alex Dobrescu s-au despărțit în urmă cu aproximativ doi ani și totul părea că este lapte și miere între cei doi, de dragul fetiței lor, însă se pare că erau doar aparențe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net