Cristina Cioran, prietenă cu fosta soție a lui Alex Dobrescu! Cât de bine se înțeleg cele două

#Exclusiv Click!

Alex Dobrescu (39 de ani) se pare că nu se înțelege nici cu fosta lui soție cu care are un băiețel. Asta din cauză că și Cristina Dobrescu a decis să ceară un ordin de protecție prelungit în fața oamenilor legii. Totul după ce afaceristul i-a aruncat, din stradă, recent, un ghiveci în balcon.

Se pare că problemele comune pe care le au atât Cristina Cioran (46 de ani) cât și Cristina Dobrescu, cu fostul lor partener de viață, le-a unit foarte mult. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit că ține legătura cu femeia cu care fostul său iubit are un copil (Noel – n.r).

„Am vorbit cu ea și îmi pare tare rău că Noel e supus acestui stres. Sper să-i prelungească și ei ordinal de restricție împotriva lui pentru a fi protejat copilul. Am spus prelungire pentru că avea deja un ordin provizoriu. Îmi pare rău pentru ea. Mai multe nu vreau să comentez”, ne-a spus Cristina Cioran.

Sentimente de regret?

Recent, Alex Dobrescu a fost contactat de Click! și ne mărturisea faptul că, în ciuda divergențelor dintre el, și Cristina Cioran, se pare că nu a reușit să o dea uitării:

„Cu Cristina și fiica mea nu am mai vorbit deloc din cauză că nu am voie. Îmi e dor de amândouă, normal, plus că amintirile nu se șterg atât de ușor. Am fost patru ani împreună. Nu se uită atât de ușor totul, pentru că au fost momente frumoase pe care le-am petrecut unul lângă celălalt. Chiar dacă uneori îmi este dor de Cristina, nu știu ce să îți zic cu privire la o posibilă împăcare, pentru că nici eu nu știu”.

Click! spune

Cristina Cioran este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Fosta prezentatoare de televiziune și Alex Dobrescu s-au despărțit în urmă cu aproximativ doi ani și totul părea că este lapte și miere între cei doi, de dragul fetiței lor, însă se pare că erau doar aparențe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
andreea banica (1) jpg
stefan floroaica sanziana negru instagram jpg
banner rica raducanu png
tj miles si iubita jpg
Costi Ioniță și Jason Derulo s-au întâlnit în Dubai
WhatsApp Image 2024 06 24 at 09 22 21 (1) jpeg
amalia enache colaj instagram jpg
Stela Enache și  Florin Bogardo jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net