Cristina Rus a suferit un accident de mașină! S-a întâmplat în mijlocul Bucureștiului

Ultima actualizare:

Cristina Rus a trecut prin momente de spaimă miercuri, 17 august. Îndrăgita solistă a fost implicată într-un accident de mașină. Polițiștii și pompierii au sosit de urgență la fața locului. 

cristina rus accident 2 JPG

Cristina Rus a suferit un accident de mașină, în zona Pieței Buzești, lângă Gara de Nord. Mașina artistei a fost avariată, însă solista se află în afara oricărui pericol.

Cristina s-a ales cu o sperietură zdravănă. Un echipaj de poliție, dar și unul de Ambulanță a sosit cât s-a putut de repede la locul accidentului. În jur, desigur, s-au strâns și privitori curioși să observe ce s-a întâmplat. 

Citește și: Cristina Rus este Lady Di de România! 

Cristina Rus se afla pe linia de tramvai. Se pare că ar fi dorit să facă stânga atunci când a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, întregul trafic a fost dat peste cap și îngreunat. S-au format cozi de mașini. În momentul producerii incidentului, artista se afla singură în vehicul.

Echipajul de poliție a discutat cu solista pentru a afla mai multe amănunte despre modul în care a avut loc incidentul.

Cristina Rus este proprietara unui bolid de lux 

Cristina Rus deține un autoturism decapotabil marca Mercedes, în valoare de 150.000 de euro, care a fost avariat în urma incidentului de miercuri, 17 august.

În luna iunie a acestui an, solista fusese surprinsă de paparazzi Click! în timp ce se îndrepta, la volanul bolidului, spre un salon de fițe din Capitală.

Vezi și: Ce bine arată Cristina Rus după trei nașteri! 

Atunci, fosta membră a formației Blondy parcase pe o trecere de pietoni, dar după ce trecătorii i-au aruncat priviri insistente, artista a decis să mute mașina într-o altă zonă, respectând toate prevederile Codului Rutier. 

Cristina Rus s-a retras din lumina reflectoarelor 

Cristina Rus (41 de ani) a făcut parte din trupa Blondy, alături de colegele sale Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. După destrămarea proiectului muzical, vedeta s-a axat asupra vieții de familie.

Ar putea să te intereseze și: Asta înseamnă să fii soție de milionar! Ce gest a făcut Cristina Rus pentru o femeie sărmană 

S-a căsătorit în 2009 cu afaceristul Dragoș Bîlteanu alături de care are trei copii. Cristinei Rus nu îi lipsește nimic, iar vedeta își permite orice capriciu. Nu de puține ori a fost văzută purtând haine de firmă și având pe braț genți a căror preț depășește, cu lejeritate, 5.000 de euro! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net