Cristina Șișcanu, criticată pentru ținutele pe care le face: „Ce snoabă!”

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, a intrat din nou în „ochiul critic” al cârcotașilor. Soția lui Mădălin Ionescu a fost aspru criticată pentru ținutele pe care le afișează în social media. 

Cristina Șișcanu / foto: Social media
Cristina Șișcanu / foto: Social media

Nu este pentru prima dată când aceasta postează clipuri video în care prezintă ținutele în care este îmbrăcată. Într-unul vechi de câteva zile le arăta fanilor că optase pentru o ținută în care predomina imprimeul leopard print. 

„Uite așa transformi o ținută frumoasă”

Fanii nu s-au putut abține de la comentarii și au acuzat-o nu doar de snobism, ci și de faptul că nu știe să își creeze ținutele. 

„Outfit check! Ținuta mea: astăzi sunt o “leopardiță”!” - a scris Cristina Șișcanu în dreptul clipului video în care apare purtând o ținută animal print, geanta și restul accesoriilor având aceeași tematică. 

„La sandalele alea nu renunți. Nu merg la rochia aia deloc! Sunt faine, dar nu la rochia aia!”;

„Uite așa transformi o rochiță frumoasă într-un sac pe o mamaie. Geanta aia este pentru alte ținute, e de dus la plajă. Rochița asta vine bine cu o sanda nude cu tocușor de 5-7 cm și o poșetuța mai clasică. Cu geanta asta și cu acele sandale, e ținută de dus la piață. Păcat de rochie. Nu te avantajează încălțămintea joasă. Te face să ai mersul urât. Îți trebuie mereu un pic de toc.”;

„Educa-te stilistic! Îti lipseste atenția și moderația în construirea ținutelor vestimentare! Prea multă încărcătură, duce la vulgaritate! Iar vulgaritatea este o atitudine și un comportament, deopotrivă!

„Ce snoabă! Și-a pus animal print din cap până în picioare, cred că și chiloții sunt animal print! Madam, îți sugerez să folosești doar o singură piesa cu acest imprimeu, celelalte obiecte să fie o culoare contrastantă, roșu, ciclam, galben sau chiar culoarea anului peach fuzz daca ai auzit de ea.” - au fost doar o parte din comentariile primite de Cristina Șișcanu la postarea cu pricina de pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net