Cristina Șișcanu nu se mai dezlipește de telefon! Soția lui Mădălin Ionescu, dependentă de tehnologie

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu este o femeie ocupată, însă întotdeauna găsește timp și pentru relaxare. Soția lui Cătălin Ionescu a fost surprinsă de paparazzii Click! la o sesiune de cumpărături de la care a plecat, însă, cu mâna goală! 

Cristina Șișcanu a plecat cu mâna goală din magazin Sursă foto: Blitz/Click!
Cristina Șișcanu a plecat cu mâna goală din magazin Sursă foto: Blitz/Click!

Cristina Șișcanu are un program plin. Soția lui Mădălin Ionescu își împarte timpul între familie și carieră, dar nu uită nici de comunitatea de pe Instagram, căci pagina ei este urmărită de peste 200.000 de oameni. Cristina este conștientă că trebuie să interacționeze cu ei pentru a le menține interesul, așadar este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde distribuie mici întâmplări din viața de zi cu zi. 

Este de la sine înțeles că vedeta petrece mult timp cu telefonul în mână și este mereu pregătită să distribuie poze și să povestească admiratorilor despre activitățile ei. Așadar, ipostaza în care au susprins-o paparazii Click! nu ar trebui să fie una care să ne mire. 

Cristina a urcat la volanul mașinii personale și s-a îndreptat spre un centru comercial din Capitală. Odată ajunsă în parcarea acestuia, nu a coborât de la bordul autoturismului ci a zăbovit aproape două ore butonând de zor telefonul.

Abia apoi a coborât și a intrat în magazinul din care a ieșit cu mâna goală, semn că nici măcar un singur produs nu i-a fost pe plac. Înainte de a porni spre casa din Otopeni, frumoasa bruneta a petrecut câteva minute bune aranjând mai multe obiecte aflate în portbagajul mașinii. 

Cristina Șișcanu se antrenează din greu la sala de sport 

Cristina Șișcanu a demarat război kilogramelor în plus și îi ține la curent pe admiratori despre modalitatea în care se desfășoară dieta. Soția lui Mădălin Ionescu se pregătește deja pentru venirea verii și proba costumului de baie.

Cu siguranță va întoarce toate privirile celor de pe plajă pentru că se antrenează din greu și este nelipsită din sala de sport. În plus, are o dietă strictă, iar mâncarea de tip fast food sau dulciurile în exces lipsesc din meniul Cristinei. 

Vedeta distribuie adesea imagini din timpul antrenamentelor sau instantanee ale produselor pe care le consumă pentru a arăta formidabil chiar și în cele mai îndrăznețe ținute. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net