Cristina Spătar și-a lansat piesă nouă și e bombă cu ceas la malul mării! Cum se întreține vedeta pe timp de vară și unde pleacă în vacanță

#Exclusiv Click!

Cristina Spătar (52 de ani) este bombă cu ceas. Când apare pe litoral sau la piscină, îndrăgita artistă atrage toate privirile. Are o siluetă de invidiat pe care o întreține cu sport, mișcare și o dietă adecvată. Weekend-ul trecut, Cristina Spătar a mers la mare împreună cu familia ei și le-a dat clasă tuturor prin prezența sa elegantă, chiar si pe plajă. Artista a slăbit pe timp de vară, având cum 58 de kilograme, la o înălțime de 1.74 metri înălțime.

„Mă hidratez mult cu apă plată cu lămâie, mănânc mult pepene roșu, împreună cu Aida, fiica mea. De câte ori  îmi permite timpul fac sport, mișcare, alerg pe bandă, și am un program destul de încărcat. Merg la concerte prin țară și oriunde sunt solicitată. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Mă implic foarte mult, petrec multe ore în studio, le pregătesc fanilor mei multe proiecte muzicale”, ne-a declarat Cristina Spătar, care este și o mamă dedicată pentru cei doi copii ai săi, Aida ( 12 ani) și Albert (15 ani).

E o mare iubitoare de animale

Cât sunt acasă, mă dedic în totalitate copiilor mei și animăluțelor noastre. Avem patru pisicuțe și un Bichon. Cu soțul meu mă completez de minune și ne susținem reciproc în toate proiectele pe care le avem. În plus, îmi dezvolt afacerea mea imobiliară și încerc să fiu pe șantier, să supervizez lucrările și să aleg cele mai bune materiale de construcții pentru proprietățile mele”, ne-a mai povestit Cristina Spătar.

Artista a lansat o nouă piesă R&B și în luna august va pleca în Italia în vacanță

Cristina Spătar are o perioadă aglomerată. Artista petrece mult timp în studioul de înregistrări și pregătește și o vacanță cu copii, în luna august, în Italia.

Am fost plecată un weekend la mare, la noi pe litoral,  cu prietena mea, Mihaela Gurău, și cu copiii noștri. Aida (12 ani) și Albert (15 ani), și băiatul ei, care este de-o vârstă cu fiul meu. Urmează să mai avem cel puțin  o vacanță în Italia.

Tocmai ce am lansat o piesă nouă R&B, "Valuri", care îmi place extrem de mult, și consider că se potrivește cu vibe-ul de vară, e o piesă foarte frumoasă de dragoste. O să o descoperiți și sigur o să vă placă dacă o veți asculta cu atenție”, a mai completat Cristina Spătar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net