Anunțul făcut de Cristina Spătar, după un an de la căsătoria cu afaceristul Vicențiu Mocanu: „Mi-am jurat!”

Ultima actualizare:

Cristina Spătar a devenit soția afaceristului Vicențiu Mocanu în urmă cu un an de zile. Au reușit să clădească un cămin cald și frumos, iar acum, îndrăgita cântăreață face o serie de dezvăluiri neașteptate, pe care le regăsiți în rândurile de mai jos. 

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu / foto: Social media
Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu / foto: Social media

Cristina Spătar nu se află la primul mariaj, ea în trecut fiind căsătorită cu Alin Ionescu, bărbatul care i-a oferit doi copii. După destrămarea căsniciei, cântăreața era hotărâtă să nu se mai recăsătorească, decizie pe care a regândit-o după ce l-a cunoscut pe actualul soț. 

„A venit în viața mea când aveam nevoie de liniște”

Într-un interviu recent oferit presei, vedeta a mărturisit faptul că apariția lui Vicențiu Mocanu în viața ei a fost una benefică, în ciuda faptului că fosta relație îi lăsase un gust amar și nu mai intenționa să își refacă prea curând viața amoroasă. 

„Mi-am jurat că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Actualul meu soț și-a dorit mult să facem pasul acesta. Am stat și am reflectat foarte mult, m-am gândit, m-am consultat cu copiii.

Am acceptat. Într-adevăr, mi-a demonstrat în perioada de dinainte și nu numai că este un om bine intenționat, sper să rămână așa. Îi mulțumesc pentru absolut fiecare gest frumos pe care îl face zi de zi pentru mine, pentru copii. El mă cunoaște, știe că îmi plac bijuteriile foarte mult.

A cumpărat un inel, ne-am dus într-o mică vacanță în Dubai și acolo, la un restaurant, a venit cu un buchet mare de flori și cererea. M-a impresionat. El e un om cald, calm, blând. A venit în viața mea când aveam nevoie de liniște, după ce trecusem prin furtuni”, a mărturisit Cristina Spătar, la WOWnews.

Cristina Spătar, copilărie de coșmar 

Deși în prezent are o familie minunată și nu-i lipsește nimic, în memoria Cristinei Spătar rămân vii amintirile dureroase care i-au marcat copilăria, și despre care a ales să vorbească: 

„Au fost niște lovituri mari în viața mea, dar dând timpul înapoi, mă gândesc că una dintre cele mai mari ale mele a fost pierderea mamei. E foarte dificil să poți gestiona și să mergi mai departe. Am ajuns de la provincie la București, lumea aici este dură și mincinoasă. Dumnezeu mi-a luat-o prea devreme, a avut cancer la colon. Mama era așa de bună, blândă, avea un suflet atât de bun, nu îți imaginezi. Mă bucur că am moștenit o parte din felul ei de a fi și copiii mei au moștenit calitatea asta. Am visat-o pe mama că moare, am rugat-o plângând să meargă la doctor.

Acolo au constatat că are cancer în stare avansată. Noi nu am vrut să credem, chiar dacă ne-am umflat de plâns. A mai trăit trei ani foarte grei, dar în cele din urmă, Dumnezeu a vrut să o ia. Avea niște dureri groaznice și mi se rupea sufletul, în ultima perioadă eu am îngrijit-o. A fost destul de greu. Tata ne-a părăsit când a aflat că mama are cancer, pentru o doamnă, și-a găsit o companie. Acum doi ani, tatăl meu tot de cancer a murit. L-am înmormântat pe tata singură. Eu l-am iertat, restul familiei nu a putut să treacă peste. Era foarte dur, ne bătea din orice”, a povestit Cristina Spătar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net