Cu ce mașini s-au înnoit vedetele vara asta! Oana Radu și Andreea Bănică au bijuterii pe patru roți la fel! Tzanca Uraganu le-a luat fața!

Ultima actualizare:

Artiștii sunt plătiți bine la evenimente dar și muncesc și aleargă toată ziua prin toată țara pentru a-și onora angajamentele concertistice. Și chiar dacă la un moment dat ajung la epuizare se bucură din plin de rezultatele muncii lor.

banner Vedete Mașini

Oana Radu, Andreea Bănică și Tzanca Uraganu, unul dintre cei mai pe val maneliști la ora actuală, au același motiv de fericire: și-au cumpărat mașini noi și s-au lăudat cu ele pe rețelele de socializare.

Oana Radu (30 de ani) radiază! Are o vară plină și îi merge bine atât pe plan profesional cât și personal. După ce s-a declarat fericită și ar avea un nou iubit care îi face zilele mai frumoase, artista a mai bifat încă o realizare. Și-a schimbat mașina cu un model la care visa de ceva timp și a realizat un video cu mesaj motivațional cu noul ei partener de drum pe care l-a postat pe Instagram.

"Acest video este pentru a vă transmite că orice îți dorești poate deveni realitate! Oamenii care mă înconjoară știu cât de mult îmi doream un 'G"!  Acest tip de "G" mai exact! Știam că îl voi avea într-o zi, dar nu știam că va veni mai repede decât îmi puteam imagina! Am muncit mult pentru el și prin muncă îți poți îndeplini orice vis! Dacă poți să îl vizualizezi în gândul tău, îl vei și avea!", a transmis Oana Radu după ce și-a achiziționat cea mai tare mașină și cea mai căutată în rândul vedetelor, un frumos jeep Mercedes iar una dntre colegele sale de breaslă, Xonia, a felicitat-o printr-un mesaj, spunându-i că este și mașina ei pe care visează să o aibă într-o zi.

Ce mașină are Andreea Bănică

Andreea Bănică (46 de ani) trage și ea tare cu concertele dar și cu afacerea pe care o are pe litoral, hotelul din stațiunea Eforie Nord. Vedeta are venituri foarte bune așa că își permite tot ceea ce își dorește iar zilele trecute cântăreața a "explodat" de bucurie pentru că va avea în garaj noua ei mașină de fițe pe care a așteptat-o de jumătate de an încoace.

"Yeeeei, ne-a ajuns mașina, noul model G 63 AMG pe care o comandasem de jumătate de an  și suntem tare fericiți! Să ne poarte lin și fără probleme!”, a notat și artista care este mai mult decât încântată de noul autoturism Mercedes al familie.

Prețul unei astfel de mașini conduse de Oana Radu și Andreea Bănică se ridică la peste 200.000 de euro, în funcție de modelul ales.

Tzanca Uraganu și-a tras Rolls Royce Phantom

Unul dintre cei mai iubiți maneliști ai momentului, Tzanca Uraganu (33 de ani),  este mare pasionat de bijuterii puternice pe patru roți. Tzanca a apărut pe Instagram împreună cu soția lui, Alina Marymar, ciocnind șampanie scumpă și sărbătorind sosirea unui nou "membru" în familia lor, mai precis, un minunat Rolls Royce Phantom, una dintre mașinile la care visează și Dorian Popa. Această plăcere vinovată l-a costat pe "Uragan" în jur de 500.000 de euro.  Manelistul și-a făcut acum un cadou pentru el însă în urmă cu ceva timp i-a schimbat mașina și partenerei sale de viață, cumpărându-i un autoturism de lux care costă și el câteva zeci de mii de euro.

"Vine și Uraganu cu ceva nou la nivel mondial, ca de fiecare dată! Fără Dumnezeu și voia lui  nu aș fi reușit, oamenii mei care mă iubiți și mă ascultați!", a postat manelistul pe pagina sa de Facebook. Tzanca Uraganu nu iubește doar mașinile scumpe și frumoase ci este și un împătimit al hainelor și genților de firmă, fiind mereu îmbrăcat în ultimele tendințe ale brandurilor de lux.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net