Oana Radu, zbor amânant a treia oară la Roma. Artista a schimbat imediat destinația de vacanță! „Important e să facem pact cu trecutul!'

Ultima actualizare:

Oana Radu (30 de ani) a ajuns în Bulgaria în loc de Roma. Artista își dorea să plece câteva zile în Italia, la Roma, dar pentru că zborul i-a fost deja anulat de trei ori a luat o decizie de moment și a schimbat imediat destinația.

A ajuns astfel în Bulgaria, la Balcic, și se relaxează într-un resort cu piscină privată preț de câteva zile. A mai fost acolo și s-a simțit minunat așa că nu regretă faptul că nu a ajuns acum în Italia.

În cazul în care vă întrebați ce mai fac, trebuia să plecăm la Roma în  dimineața aceasta, este un zbor pe care îl amânăm a treia oară când trebuia să plecăm în Roma. Am muncit foarte mult, weekend-ul asta, am cântat în continuu și mă stresa foarte tare să merg în aeroport, haosul ăla, bagaje, toate cele.

Mi-a plăcut foarte mult la Balcic când am filmat clipul. Resortul era foarte relaxant, piscină privată, mașinuțe de golf și am zis că mergem acolo pentru că nu mai aveam chef de altceva, am zis să mă odihnesc... La noi pe litoral nu e de mers acum, e super aglomerat, nu se compară ca și frumusețe, ca și prețuri, deci vă recomand să mergeți în Balcic", a povestit ieri Oana Radu pe  Instagram și deja se bălăcește la piscină. Ea își va lua revanșa în următoarea călătorie la Roma atunci când va face shopping intens.

„Chiar mă bucur super mult că pot să mă relaxez și să nu fac nimic pentru că această călătorie la Roma sunt sigură că era foarte agitată pentru că mă știți, trebuie să merg în magazine, la cumpărături, trebuie să verific toate cafenelele cu cappuccino, mai bine aici, trebuie să mă relaxez", a mai adăugat cântăreața.

E fericită pe toate planurile și s-a împăcat cu situația divorțului

Oana Radu pare să fie din nou îndrăgostită pentru că s-a sărutat pasional pe scenă cu noul ei iubit. Cântăreața a confirmat despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu în noiembrie 2023. Antrenorul de fitness care a ajutat-o pe artistă să arate cum e azi, i-a fost soț timp de 3 ani. Oana Radu le-a povestit acum fanilor săi că e fericită pe toate planurile și complet refăcută după despărțire.

M-am împăcat foarte mult cu situația și cu faptul că prin ceea ce am trăit este o lecție și fericirea pe care o trăiesc acum pe toate planurile este atât  mare încât nu mai contează lucrurile mai puțin plăcute pe care le-am trăit. Important e să facem pace cu trecutul, să nu păstrăm frustrări, ranchiună, pentru că nu facem altceva decât să stăm într-o energie negativă și într-o vibrație care nu ne ajută să construim nimic în viața noastră. 

Am trecut prin niște experiențe din care am învățat, pe care nu le voi mai repeta niciodată și cred că fiecare lucru care se  întâmplă în viața noastră este menit să ne dea o lecție, ca și oamenii care vin. Unii trebuie să rămână, alții trebuie să plece, unii trebuie să schimbe ceva, alții nu, cam asta e...", este de părere Oana Radu.

Ce înseamnă tatuajul de pe gât

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii, Oana Radu a mărturisit însemnătatea tatuajelor sale, în mod special a celui pe care îl are pe gât.

„Tatuajul de pe gât reprezintă  ceea ce cred eu că mi-a oferit Dumnezeu, adică vocea, și scrie în engleză: "Dumnezeu mi-a dat mie și eu voi împărți cu toată lumea". Tatuajul de pe burtă nu e permanent, e pentru vergeturi, calitate pielii mele nu este una extraordinară", și-a lămurit fanii artista care mereu spune lucrurilor pe nume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net