Ce părere are Karmen Simionescu despre primul tatuajul al tatălui său, celebrul Adrian Minune: „Se zice că la un moment dat bărbații o iau așa puțin..."

#Exclusiv Click!

Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune este super ocupată în această perioadă dar extrem de încântată de ceea ce i se întâmplă!

Artista ne-a vorbit despre soțul ei, cât de împlinită este ca femeie, cariera în televiziune dar și ce părere are de tatuajul tatălui care a "îndrăznit" mai mult la 49 de ani și și-a făcut primul său "marcaj" pe piele.

Karmen, ziceai la un moment dat că vrei să te transformi într-un organizator de evenimente. Se întâmplă?

Nu, nu se întâmplă. Nu se întâmplă că deja am prea multe pe cap și recent am și deschis un restaurant, restaurantul familiei, și deja mă ocup puțin de restaurant, puțin de carieră mea, puțin de familia mea, puțin de casă, puțin de soț, puțin de...

Soțul l-ai lăsat ultimul...

Soțul meu e bărbat deștept și se descurcă mai mult singur. E adevărat că mai are nevoie de mine cu tot ce înseamnă, nu știu, lucruri prin casă sau așa și tot timpul îl ajut cu tot ce pot, dar în mare parte a înțeles și el că e destul de greu pentru mine să le fac pe toate și e un bărbat bun care mă ajută cu multe.

Ştiu că-ți doreșți o carieră în televiziune, ai jucat și într-un serial, mai urmează ceva de genul acesta?

Pentru artiști e puțin mai diferit traseul în direcția asta, adică din moment ce eu sunt artist, sunt cântăreață, nu sunt genul care să merg la castinguri și așa mai departe, dar cu siguranță când vor fi proiecte menite pentru mine, vor apărea.

Ești o mămică tânără și frumoasă, la un moment dat o să-ți mai dorești o familie mai numeroasă, adică să vină și un al doilea copil? Sau vrei să te dedici de acum încolo și carierei tale?

La un moment dat, ai zis bine, la un moment dat. Fix așa e asta cu copilul, la un moment dat. Pentru că făcând atât de multe lucruri nu am timp nici pentru mine pe deplin, nici pentru copilul meu pe deplin. Și am unul singur, imaginează-ți cum aș fi cu doi. Nu aș mai putea să fac toate lucrurile pe care le fac acum și consider că Sofi este încă mică, o mai las să crească până să-i ofer un frățior sau o surioară.

Cum ți se pare Adrian, tatăl tău, de când și-a făcut acea operație de gastric-sleeve? Cum îl vezi acum, mai energic?

Este mult mai energic, cel mai important este faptul că este mult mai sănătos. Asta este tot ceea ce contează pentru că acesta este motivul principal pentru care a făcut această schimbare.

Îl vezi ca pe un bunic mai modern? Şi-a făcut și niște tatuaje, deși zicea că nu își dorește.

Tata acum face 50 de ani, pe 24 septembrie. Se zice că la un moment dat bărbații o iau așa puțin... E decizia lui asta cu tatuajele și nu a avut nimeni nimic împotrivă, la fel cum și noi copiii când eram mici ne-am făcut tatuaje și n-a zis nimeni nimic, acum trebuie să tăcem și noi din gură.

Vreau să te descrii puțin, cum ești tu acum, cât de matură, cât de mult te-ai schimbat, mai ales de când ești și mămică și mai responsabilă!

Am devenit foarte serioasă, am uitat să mai fac glume, am uitat să mă mai distrez, am uitat să mă bucur așa de moment. Sunt tot timpul cu telefonul în mână, tot timpul răspund la telefoane, la mail-uri, la mesaje, la whatsapp-uri, cu copilul, la grădiniță, tot felul de chestii de făcut, activități și așa mai departe. Pregătiri pentru filmări, pregătiri cu clipuri, scriu, compun foarte mult. Sunt foarte pusă pe treabă, asta pot spune.

S-a aşezat puțin la casă lui și frățiorul, mezinul...

Puțin, puțin, că e încă micuț, dar se iubesc foarte mult și ăsta nu e decât un motiv de bucurie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
image
actualitate.net
image
actualitate.net