Karmen Minune, nerăbdătoare să îi nășească fetița Adrianei! Înainte de nuntă și botez, fiica cea mare a lui Adrian Minune pleacă în vacanță: „Totul e pus la punct! "

#Exclusiv Click!

Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, simte deja presiunea evenimentelor din jurul ei. Are o carieră frumoasă, o familie la fel și este împlinită, însă Karmen a recunoscut că nu mai are timp de nimic.

Pe 14 iulie, frumoasa și talentata artistă urmează să îi nășească fetița surorii ei mai mici, Adriana, pe micuța Noa, care are deja un an.

Karmen a pregătit totul ca la carte și înainte de acest eveniment important în familia ei va pleca și într-o binemeritată vacanță în America. 

"Traversez o perioadă destul de aglomerată. Recent, am deschis și un restaurant al familiei, deja mă ocup puțin de restaurant, puțin de familia mea, puțin de casă, puțin de carieră mea, puțin de soț... Fac atât de multe lucruri și nu am timp nici pentru mine pe deplin, nici pentru copilul meu... 

Micuța e acasă cu bunica, suntem într-un mic haos cu deschiderea restaurantului, eu voi filma un nou videoclip și voi lipsi puțin. Cum termin vin lângă ai mei...", ne-a povestit Karmen despre cum decurge viața ei ușor agitată și plină, dar în același timp foarte frumoasă.

„De când era însărcinată Adriana i-am zis că eu îi voi boteza fetița”

Karmen s-a pregătit intens sa fie nașă de botez pentru nepoțica ei, dar înainte de acest eveniment va pleca puțin într-o vacanță cu familia ei în America. Are însă totul aranjat!

Nașa lui Noa s-a pregătit deja, și-a pus totul la punct pentru că pe 26 iunie plec în Vegas și în L.A., imediat mă întorc și vine botezul. Suntem la foc automat! M-am organizat cu totul dinainte. De când era însărcinată Adriana i-am zis că eu îi voi boteza fetița, adică nici măcar nu i-am dat dreptul să decidă.

I-am zis: „Eu o să botez fata, nu vreau să aud nimic altceva. Nu sunt căsătorită în biserică cu soțul meu, ca să pot să fiu și nașă la nuntă, i-am zis să aleagă pe cine vrea, dar eu vreau fata să o botez eu, e fata mea. Se spune că atunci când botezi pe cineva devii părinte spiritual și e bine să rămână în familie, pentru că o iubesc exact ca pe Sofi, fetița mea!", a mai mărturisit Karmen, foarte încântată de botezul micuței sale nepoate care va coincide și cu nunta Adrianei Simionescu.

Cât despre vacanță din America, fiica cea mare a lui Adrian Minune nu poate să fie decât încântată și abia așteaptă să ajungă acolo.

Plec cu familia și m-am gândit să îmbin utilul cu plăcutul și să filmez și ceva pe acolo, să vedem cum se mișcă lucrurile!", a mai adăugat Karmen Simionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net