Oana Radu, decizie neașteptată. Motivul pentru care a anunțat că va cânta pe gratis la evenimente

Se poate spune că Oana Radu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, traversează o perioadă dificilă din viața sa, însă, acest lucru nu a împiedicat-o să le facă o surpriză fanilor săi. Recent, artista i-a luat prin surprindere după ce a publicat un videoclip pe rețelele de socializare, unde a transmis că va cânta gratis la evenimente. Cine sunt tinerii care pot fi scutiți de plata a câteva mii de euro?

Oana Radu va cânta gratis la evenimente / foto: colaj Facebook
Oana Radu va cânta gratis la evenimente / foto: colaj Facebook

Oara Radu a trecut în ultima perioadă prin mai multe probleme pe plan personal, divorțul de fostul soț fiind una dintre situațiile mai puțin plăcute din viața sentimentală. Dar se pare că artista tot s-a gândit la fanii ei și le-a făcut o surpriză plăcută! Ea a anunțat recent pe rețelele de socializare că este dispusă să renunțe la onorariu și să vină să cânte gratis, dar a pus o condiție esențială.

„Hei, sunt Oana Radu. Împreună cu bandul meu o să venim să îți cântăm gratuit! Da, ai auzit bine...gratuit! Dar ceea ce vreau să menționez este că facem acest lucru din suflet pentru oamenii care au nevoie de lucrul ăsta. Cu alte cuvinte, pentru cei care nu și-ar putea permite niciodată să vină să ne plătească pentru un eveniment.

Oana Radu: „Atenție mare! Situația trebuie să fie ...”

Practic le cântăm gratuit celor care ne apreciază foarte mult, dar nu au din păcate bănuți suficienți să ne plătească. Așa că, dacă tu cunoști pe cineva sau ai vreo rudă, vreun prieten care urmează să se căsătorească sau e ziua lui (...)... noi venim să-i cântăm.

 Atenție mare! Situația trebuie să fie următoarea: omul ăla trebuie să ne placă, să ne aprecieze, că așa trebuie să fie o surpriză ca să fie plăcută și într-adevăr el să nu-și poată permite să plătească un astfel de moment artistic pentru că noi vrem să facem un fapt frumos și drăguț, bun din suflet, pentru cineva care ne iubește muzica!”, a transmis Oana Radu, prin intermediul unui filmuleț publicat pe pagina sa personală de Instagram.

Artista a mai menționat că va merge la concerte gratuite oriunde în țară, o dată pe săptămână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net