Cu ce probleme de sănătate se confruntă și actuala soție a lui Petre Roman. Silvia Chifiriuc a fost operată acum trei săptămâni

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mioara Roman a murit, la finalul săptămânii trecute, la vârsta de 83 de ani, în urma multor probleme de sănătate pe care le-a avut în ultimii ani. Decesul fostei profesoare de limba arabă l-a sensibilizat pe Petre Roman, bărbatul cu care aceasta a fost căsătorit timp de 30 de ani și de care a divorțat în 2007 chiar dacă au o fiică împreună, pe Oana Roman.

Astfel că după separarea oficială de Mioara Roman, Petre Roman s-a recăsătorit în 2009 cu Silvia Chifiriuc cu care este și în prezent și cu care are un băiețel împreună, de 13 ani, pe nume Petrus. Contactată de Click!, artista de muzică populară ne-a spus prin ce probleme de sănătate trece ea  în ultima perioadă:

„Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele. În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Totul s-a întâmplat din cauza unei extracții”, a spus Silvia Chifiriuc pentru Click!  

Petre Roman, la căpătâiul fostei soții

Pentru că au fost căsătoriți timp de treizeci de ani, Petre Roman se pare că nu a fost deloc indiferent când a auzit de moartea femeii soții cu care a trăit atâția ani sub acoperiș.

„Este regretabil. Mioara a fost un om care a suferit mult din cauza acestei boli păcătoase. Acum cred că este mai ușor în momentul acesta fiindcă s-a chinuit mult cu boala ei. A fost un om cult, inteligent și foarte bun la suflet care și-a oferit ajutorul celor care aveau nevoie. Eu cred că sunt foarte mulți oameni, mai ales tineri care au deprins multe lucruri de la Mioara”, ne mărturisea declarat Petre Roman.

Click! spune

Mioara Roman s-a stins din viață, noaptea trecută (22 februarie  - n.r), la căminul de bătrăni de la Snagov, unde locuia de ceva vreme. Fosta soție a lui Petre Roman ar fi suferit un stop cardio-respirator, chiar cu două luni înainte de a împlini 84 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net