Ce mesaj a publicat Silvia Chifiriuc imediat după moartea Mioarei Roman. Oamenii au criticat-o aspru

Ultima actualizare:

Actuala soție a fostului premier Petre Roman, Silvia Chifiriuc, pare să ignore cu totul momentele dificile prin care trec Oana și Catinca Roman, dar și a celor îndurerați de pierderea mamei lor. Aceasta a ales să se concentreze asupra evenimentelor din luna februarie și a publicat un mesaj pe rețelele de socializare imediat după moartea Mioarei Roman, lucru pe care fanii l-au considerat nepotrivit având în vedere circumstanțele.

Silvia Chifiriuc, mesaj surprinzător în ziua în care a murit Mioara Roman / foto: Arhiva Click!
Silvia Chifiriuc, mesaj surprinzător în ziua în care a murit Mioara Roman / foto: Arhiva Click!

Mioara Roman și Petre Roman au avut o căsnicie fericită timp de 30 de ani. Au divorțat în anul 2007, iar doi ani mai târziu, în 2009, fostul premier al României deja se căsătorise cu cântăreața de muzică ușoară Silvia Chifiriuc. Actuala soție a lui Petre Roman a publicat un mesaj controversat pe rețelele de socializare, chiar în ziua în care Mioara Roman s-a stins din viață. Aceasta pare să ignore cu totul momentele dificile și a ales să se concentreze asupra evenimentelor din luna februarie.

Mesajul controversat publicat de Silvia Chifiriuc 

Mai exact, artista nu a dat importanță suferinței celor din jurul său și, la câteva ore după decesul Mioarei Roman, a ales să vorbească despre iubire, cu ocazia sărbătorii Dragobete, care are loc pe 24 februarie 2024. Fanii au ținut să îi atragă imediat atenția și o consideră lipsită de respect.

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înnoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor.

Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea”, a scris soția lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, pe pagina sa personală de Facebook.

Pusă la zid de către fani

Fanii au criticat-o imediat pentru mesaj: „Și Mioara Roman sărbătorește mâine… Să nu zici că nu ai aflat… după câteva ore asta postezi? Lipsă de empatie și bun simț!”, „Nu ești în doliu! Puțin respect, tanti!”, „Iubirea coincide cu moartea Mioarei Roman”,

„Puțină decență nu strică când am aflat că D-na Mioara Roman astăzi a trecut în neființă... Dânsa a fost profund afectată de divorț, spunând: «Am pierdut tot, viața personală, cariera...». Și nu uita, fericirea nu se clădește pe nefericirea unei femei părăsite”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net