Silvia Chifiriuc, secretul căsniciei cu Petre Roman: „Mă retrag seara, la somn, cu...”

Petre Roman și Silvia Chifiriuc formează un cuplu de mai bine de 17 ani. Fostul soț al Mioarei Roman a decis să-și unească destinul în fața lui Dumnezeu în anul 2009 cu frumoasa brunetă, cu care are și un băiat, Petrus, de 13 ani. Iată ce face fostul prim-ministru înainte de a se pune în pat, alături de soția lui. 

Silvia Chifiriuc și Petre Roman / foto: Social media
Silvia Chifiriuc și Petre Roman / foto: Social media

„(…) Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic! Relația noastră a fost foarte bine sudată de la început. Ceea ce mi-a dat Dumnezeu este al meu și duc mai departe și pentru fiul meu Petrus, și pentru mine ca om”, a dezvăluit bruneta, potrivit viva.ro

În ciuda gurilor rele, Petre și Silvia au reușit să pună bazele unei căsnicii solide, bazată pe respect. Certurile sunt rare în viața lor, căci totul merge ca pe roate. 

Silvia Chifiriuc, dezvăluiri din căsnicia cu Petre Roman 

Secretul unei relații sănătoase este rugăciunea, legătura cu Dumnezeu. Frumoasa brunetă mărturisește că mulțumește Divinității în fiecare seară, înainte de a se pune la somn, pentru toate lucrurile frumoase. 

Consideră că este important să fim recunoscători pentru tot ceea ce ni se întâmplă, căci doar așa reușim că avem parte în continuare doar de lucruri frumoase în viețile noastre. 

„Cu cât ești mai recunoscător, cu atât lucrurile vin spre tine și mai frumos. Și am făcut acest exercițiu și de atunci nu trece o zi să nu fiu recunoscătoare Divinității, să nu mulțumesc și cu cât mă retrag seara, la somn, cu aceste gânduri de mulțumire și îmi fac o listă vizuală cu ce am rezolvat în ziua respectivă, a doua zi se deschid lucruri la care nici nu m-am gândit. Recunoștința îți aduce lucruri minunate în viață”, a mai spus Silvia Chifiriuc, pentru sursa amintită anterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net