Cât de transformată e Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman! Ce obiect sfânt poartă după ea tot timpul

Ultima actualizare:

Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a trecut printr-o schimbare de stil, în ultima perioadă! Fosta cântăreață se pare că a ales să poarte ținute din ce în ce mai sobre. Zilele trecute, paparazzii Click! au surprins-o pe vedetă singură, la mall din Capitală!

Silvia Chifiriuc ne uimește cu schimbarea de stil

În ultima perioadă, soția lui Petre Roman apare tot mai rar la emisiunile televizate. La muzică putem spune că a renunțat, căci nu a mai urcat pe scenă de ani buni. Ba mai mult, Silvia Chifiriuc și-a schimbat puțin și stilul vestimentar, așa că a ieșit din multitudinea de culori pe care o purta și a devenit mai sobră în vestimentație.

Paparazzii Click! au văzut-o, recent, în timp ce ieșea dintr-un mall din București cu mai multe plase în mână. Soția lui Petre Roman se ocupă de treburile casei, așa că și-a făcut „plinul pentru cămara de toamnă”.

Din imagini se poate vedea că Silvia Chifiriuc a optat pentru o ținută extrem de discretă! O rochie de culoare neagră, cu mâneci scurte, care era asortată cu o pereche de sandale de culoare neagră cu baretă argintie. Trebuie spus și faptul că soția lui Petre Roman a ales să se fardeze foarte discret atunci a mers să facă micile cumpărături.

Silvia este și o șoferiță riguroasă! Ce obiect sfânt poartă după ea

Paparazzii au surprins-o pe soția lui Petre Roman vorbind și la telefon, însă înainte de a pleca la drum, semn ca partenera de viață a fostului prim-ministru al României nu vrea să aibă la activ niciun eveniment rutier neplăcut.

Ce am mai observat noi este că Silvia Chifiriuc poartă în mașină, într-un loc vizibil, o foaie cu un mesaj destul de sugestiv îndreptat către credință, către Dumnezeu. Cel mai probabil bruneta este de părere că este un lucru care îi aduce noroc și încredere.

Citeste si: EXCLUSIV Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, radiază la 48 de ani. Ținută îndrăzneață, zâmbet de femeie îndrăgostită

„Când ies din casă sunt protejată de Iisus/ Eu am un semn perfect odihnitor/ Eu dorm de la ora 22.00 până dimineața cu plăcere/ Eu sunt plină de idei și succes/ Eu am tot ce mă face fericită/ Credință în Dumnezeu, iubire, pace, armonie/ Succes profesional, bogăție financiară, câștiguri/ Mirobolante la lotto! Mulțumesc cu recunoștință”, acesta este mesajul pe care Silvia Chifiriuc îl are scris pe o foaie, la vedere, în mașină.

Vezi și: Petre Roman, vacanță în Grecia. Silvia Chifiriuc arată impecabil în cea mai sumară ținută afișată până acum

Vezi si: Petre Roman s-a «înmuiat» la auzul declarațiilor soției. Ce i-a spus Silvia, în direct!

Click spune!

Silvia Chifiriuc și Petre Roman trăiesc vremuri liniștite acum, ținând cont că relația lor a debutat pe un butoi cu pulbere care a uimit lumea mondenă: divorțul fostului premier de Mioara Roman.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt părinții unui băiețel de 11 ani, pe care l-am mai văzut din când în când la TV sau la evenimente publice, micuțul fiind pe cât de deștept, pe atât de frumos.

Din păcate, fostul premier nu a știut să-și consolideze prea bine relația cu fiica lui, Oana Roman, și nici cu nepoțica Isabela, asta pentru că pe parcursul acestor ani au existat foarte multe divergențe între aceștia. Fiica acestuia reproșându-i că nu i-a fost alături în momentele importante din viața ei.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!