Petre Roman s-a «înmuiat» la auzul declarațiilor soției. Ce i-a spus Silvia, în direct!

Ultima actualizare:

Invitați în cadrul unei emisiuni TV, Petre Roman și partenera lui de viață, Silvia Chifiriuc, au vorbit despre relația lor îndelungată, dezvăluind și cum vor sărbători de Dragobete.

Petre Roman, gest tandru pentru soția lui Foto: Captură Video
Petre Roman, gest tandru pentru soția lui Foto: Captură Video

Joi, 24 februarie, se sărbătorește din nou dragostea, în varianta românească a Zilei Îndrăgostiților (Valentine's Day), numită Dragobete. Invitați în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, au dezvăluit cum mai petrec ei aceste sărbători, după 17 ani de relație, dar și detalii din mariajul lor. 

Petre Roman și soția lui au o relație de 17 ani

Silvia Chifiriuc a explicat că așteaptă flori din partea soțului ei de Dragobete, dezvăluind, amuzată, că fostul politician îi aduce mereu altele decât cele care sunt preferatele ei.

Noi de Dragobete sărbătorim iubirea ca-n fiecare zi. Sper mâine să vină niște floricele. El știe că îmi plac florile. Știe care sunt florile care îmi plac, dar mereu vine cu altele. (..)

Zambilele mi le cumpăr singură, pentru că nu rezist la parfumul acela. Întotdeauna am petrecut așa, să vină de la sine. Ieri nu aveam nimic programat și am ieșit în oraș.”, a declarat Silvia Chifiriuc.

Petre Roman a dezvăluit că soția lui este pretențioasă când vine vorba de cadouri

Petre Roman a susținut că soția lui este pretențioasă când vine vorba de atențiile pe care el i le oferă. De asemenea, tatăl Oanei Roman a vorbit și despre fiul pe care îl are împreună cu Silvia, Petrus, care acum are 12 ani. Crescând, se pare că acesta a ajuns la vârsta la care nu prea își mai dorește să-și petreacă timpul liber alături de părinți.

E foarte pretențioasă! Trebuie să fie neapărat florile care îi plac. (..) Petrus e la vârsta la care le știe el pe toate. E înțelept. Adolescența este complicată. Trebuie răbdare, în fond ceea ce ne revine nouă este să-i stimulăm vocația, în faza asta suntem. El vrea foarte rar să stea cu părinții. Eu tot îl îndemn să meargă cu mine pe munte.”, a spus și Petre Roman, la PRO TV.

Petre Roman, gest tandru la adresa soției sale

Cei doi soți au vorbit și despre relația lor, Silvia Chifiriuc arătându-se deranjată că în presă s-au scris, de-a lungul timpului, lucruri neadevărate despre ea și relația lor. „(..) Când ne-am îndrăgostit și m-am mutat în București pentru această mare iubire de care am avut parte (..) mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine (Petre Roman n.r). Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic!”, a spus Silvia.

Petre Roman i-a sărutat mâna soție sale, făcând un gest plin de tandrețe după ce partenera sa a făcut declarațiile anterior menționate, în urma cărora a părut afectată. Fostul politician s-a „înmuiat” când a auzit cuvintele frumoase venite din partea soției lui. „Pentru Silvia a fost greu. A suferit mult.”, a declarat și Petre Roman.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net