Cu ce probleme se confruntă Adelina Pestrițu, la cinci ani distanță de când a născut: „Am rămas cu...”

#Exclusiv Click!

Adelina Pestrițu este considerată, la acest moment, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Deși are un trup perfect, de sirenă, vedeta nu a scăpat nici ea de celulită sau de vergeturile apărute după naștere. Adelina le combate, însă, cu tratamente și proceduri estetice.

Adelina Pestrițu (36 de ani) recunoaște că frumusețea se întreține cu greu. Nașterea a lăsat urme și pe trupul ei, ca în cazul tututor femeilor.

Adelina a rămas și ea, după ce a devenit mamă, cu vergeturi pe corp, și nici celulita nu a ocolit-o. Prin urmare, bruneta apelează cât se poate de des la proceduri și tratamente estetice inovatoare, care o ajută să arate aproape perfect.

Cine nu are celulită sau vergeturi, în ziua de astăzi? Vergeturile rămâi cu ele după naștere. Nu ține neapărat numai de noi acest aspect. Unul dintre factorii cei mai importanți e alimentația, apoi mișcarea pe care o facem sau nu o prea facem!

Acum însă, în 2023, avem la dispoziție aparatură ultra-performantă, care ne ajută să scăpam de celulită, vergeturi și să ne remodelăm corpul, în așa fel încât să arătăm perfect”, ne-a spus vedeta, la lansarea unei noi clinici de înfrumusețare, pe care și-a propus să o viziteze, frecvent, vara aceasta.

Adelina recunoaște că are și pofte vinovate. Una dintre ele ar fi: ciocolata!

Ce poftă vinovată are Adelina? „Am mâncat una XXL! Nu vreau să fiu frustrată!”

Tocmai ce am terminat o ciocolată mare XXL, am mâncat-o cu mare poftă și fără regret. Eu tocmai de asta merg la sală, de asta vin la tratamente, ca să pot să mănânc dulciuri, să nu devin frustrată! Vreau să pot să mănânc tot ce-mi doresc!”, ne-a mai spus bruneta.

Adelina și Virgil îi pregătesc un mare party  fiicei lor, Zeny Sursa: Instagram
Adelina și Virgil îi pregătesc un mare party fiicei lor, Zeny Sursa: Instagram

Mega petrecere de ziua lui Zeny!

Adelina și soțul ei Virgil Șteblea se ocupă, în aceste zile, cu organizarea unui mega party pentru fetița lor, Zenaida Maria, care pe 3 august implinește 5 anișori.

Vreau să-i facem o petrecere de vis, încă nu știu ce cadou îi cumpărăm. Ea nu mi-a cerut nimic. După aceea, vom pleca toți trei în vacanță în America”, ne-a mai povestit bruneta.

Adelina Pestrițu şi Virgil Șteblea sunt împreună din anul 2017 şi s-au căsătorit în vara lui 2019, la un an după ce a venit pe lume fetiţa lor, Zenaida Maria.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net