Cu ce se ocupă cei doi copii ai lui Jean de la Craiova? Sabrina și Alexandru sunt astăzi adulți în toată firea

Ultima actualizare:

Jean de la Craiova se numără printre cei mai cunoscuți cântăreți de manele. Are o carieră de succes în spate, dar și o poveste de viață diferită de a multora dintre ei. Cântărețul este tatăl a doi copii: Alexandru - „fiul abandonat” dintr-o relație din tinerețe, și Sabrina, fiica lui și a soției, Paula Dumitrache, cu care este căsătorit de aproape 30 de ani. 

Jean de la Craiova / foto: colaj Click!
Jean de la Craiova / foto: colaj Click!

În ciuda notorietății câștigate de-a lungul timpului, Jean de la Craiova mereu a ales să-și țină familia ferită de ochii presei. Nu se cunosc foarte multe detalii despre apropiații artistului, în afară de cele pe care el le-a oferit deja. 

Copiii lui Jean de la Craiova

Manelistul nu a dat lovitura doar pe plan profesional, melodiile sale răsunând și acum la petreceri și alte evenimente, ci și pe plan personal. În ciuda felului în care au decurs lucrurile, Jean de la Craiova se bucură de cei doi copii pe care îi are, cu toate că apropierea cu Alexandru este destul de mică. 

Cu ce se ocupa Sabrina Dumitrache, fiica lui Jean de la Craiova

Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova / foto: social media
Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova / foto: social media

Sabrina a reușit să absolve un prestigios liceu din Capitală, cu specializare pe profil Matematică-Informatică. Fiica artistului este pasionată de această materie, fiind olimpică pe țară la matematică, iar rezultatele au vorbit de la sine: media 9,1 la Bacalaureat, continuând ulterior studiile. 

De creșterea ei s-a ocupat în mare parte Paula, în timp ce Sabrina se ocupa de vestimentația tatălui ei: 

„Mereu mă duc la ea și o întreb dacă sunt bine. Mă ceartă când nu mă încalț cum trebuie și îmi spune cu ce să înlocuiesc. Mă pune să fac cum zice ea că altfel râde lumea de mine. De această dată îmi luasem niște pantofi, tot maro, dar cu o talpă mai groasă și când m-a văzut, mi-a spus să-i schimb cu unii cu talpă mai subțire. Am ascultat-o. Ultimul cuvânt îl are fiica mea”, a precizat într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Despre Alexandru Dumitrescu s-a scris in trecut ca este „copilul abandonat” al lui Jean

Alexandru, fiul manelistului / foto: captură tv
Alexandru, fiul manelistului / foto: captură tv

Cunoaștem că Alexandru este fiul manelistului dintr-o relație din tinerețe. Când s-a aflat public acest detaliu, presa s-a referit la el ca fiind „copilul abandonat” al lui Jean, iar Sabrina ar fi fost singura care a primit iubirea, afecțiunea și protecția tatălui său. 

Jean de la Craiova nu s-a ocupat de creșterea lui Alexandru, dar au păstrat legătura la început. Tânărul nu a beneficiat de avantajele de a avea un tată cunoscut, s-a întreținut singur și acum și-a întemeiat propria familie, iar multă vreme a lucrat ca ospătar. Bunicul, Jean de la Craiova, a fost invitat și a acceptat invitația de a fi părtaș la botezul nepoatei sale. 

„A fost o relatie acum 28 de ani. Imi pare foarte rau, mi-aș dori să se faca bine si să aud ca este sănătoasă.Este mama băiatului meu și sincer îmi pare rău să aud asta (mama lui Alex era bolnavă, n.r.). Eram adolescenți. Eram micuți. Eu am păstrat legătura doar cu băiatul. Este mama copilului meu, ne-am mai întâlnit la botezul nepoatei. Ea era într-un colț cu familia. Nu am schimbat priviri sau vorbe”, a declarat Jean de la Craiova cu câțiva ani în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net