Cu ce televiziune ar putea să bată palma Oana Zăvoranu din toamnă


    Oana Zăvoranu (44 de ani) îşi pregăteşte revenirea în televiziuneFoto: arhivă personală
Oana Zăvoranu (44 de ani) îşi pregăteşte revenirea în televiziuneFoto: arhivă personală

Oana Zăvoranu vrea să facă din viaţa ei subiect de reality show şi se pare că din toamnă fanii o vor putea urmări la televizor. Actriţa, care deocamdată, nu a reuşit să finalizeze thillerul psihologic în care joacă rolul principal, are planuri de revenire pe micile ecrane, în cadrul unui proiect mai amplu pentru care se află în negocieri.

Aglomerată cu lucrările de renovare pentru vila ei, Oana Zăvoranu aleargă la magazine pentru a alege mobilier pentru vila în care locuieşte, dar se ocupă şi pe cariera ei. Dacă până acum avea în plan să apară într-o producţie cinematografică, bruneta se află în negocieri cu o televiziune pentru ca din toamnă să intre ăn casele fanilor ei cu un reality-show. Actriţa a făcut chiar ea anunţul revenirii în tv, însă nu înainte de a moderniza casa ăn care se pare că vor avea loc filmările.         

"Vă promit că o să fie cea mai spectaculoasă, excentrică şi luxoasă casă pe care am făcut-o eu până acum, că la blocul imens pe care urmează să îl construim la sfârşitul lunii cctombrie...nu mai vorbim. Acolo chiar mă voi autodepăşi în tot. Vă voi arată tot, într-un reality show de mare, mare senzaţie, care sigur o să rupă grilă de toamna-iarnă....posibil la Pro Tv. Nu ştiu sigur nimic, suntem în discuţii şi vom vedea!", a explicat Oana Zăvoranu. 

Bruneta şi soţul ei, palestinianul Alex Asharf cu care s-a cununat civil, în mare secret, locuiesc în prezent la hotel. cei doi au dat apartamentul prezidenţial de la un hotel fiţios unde au stat o lună pe o altă cameră de lux de la un hotel mai cunoscut din capitală, pe unde bruneta a început să colinde galeria de magazine. 

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg