Cui îi revine averea Natașei Raab, actrița care nu a avut copii. La sfârșitul vieții își dorea să moară

Natașa Raab a murit luni, 23 octombrie, la 70 de ani, după ce timp de mai mulți ani s-a chinuit cu Parkinson-ul, o boală neurologică care, până la urmă, i-a adus sfârșitul. Acum, toată lumea se întreabă cine îi va moșteni averea.

Natașa Raab a murit la doar 70 de ani / foto: arhiva personala
Natașa Raab a murit la doar 70 de ani / foto: arhiva personala

Celebra actriță nu mai avea pe nimeni, după ce soțul, mama și fratele au decedat. Femeia care a îngrijit-o până în ultima clipă de viață a făcut dezvăluiri emoționante despre ultimele clipe de viață ale actriței.

A făcut actele pe numele femeii care au avut grijă de ea 

În urmă cu doi ani, când boala a apărut, Natașa s-a mutat la țară, la prietena ei, Victoria Velea. Ea a avut grijă de îndrăgita actriță și a fost lângă ea până în ultima clipă de viață.

Acum, Viki vorbește despre durerea pe care o avea Natașa Raab și a mărturisit că actrița nu își mai dorea să trăiască. „I-au murit toți cei dragi, nu avea nici copii, nu avea cui să îi lase apartamentul din Craiova, așa că, în perioada în care încă se mai simțea bine a umblat pe la notari ca să facă pe numele meu toate actele necesare.

A vrut să lase totul în regulă, după ce va muri. În ultimii doi ani, a locuit la mine, la curte, în Băilești, am cerut și acordul Protecției Sociale, ea a dorit să stea la mine, la aer curat, s-a simțit tare bine acolo”, a mai mărturisit Victoria Velea pentru Playtech Știri.

Natașa va fi dusă pe ultimul drum mâine

Natașa Raab a suferit de Parkinson, iar în urmă cu doi ani s-a mutat departe de gălăgia orașului, la prietena ei, Victoria Velea, care a avut grijă de ea.

Actrița a declarat că actrița se simțea rău și nu mai voia să mai trăiască. Natașa Raab va fi înmormântată miercuri, 25 octombrie, la Craiova.

„Natașa a murit ieri, la ora 15.00, în casa mea din Băilești, o luasem acolo, în urmă cu doi ani, ca să o pot îngriji permanent. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, ea suferea de o boală neurologică foarte gravă, nu mai putea nici coborî din pat, iar, în ultima lună, mai exact după ziua ei de naștere, nu mai putea spune mai nimic, decât 'Vreau apă!'.

Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot, o mai înveseleam eu, dar nu-și mai dorea nimic. Îi mai rămânea plăcerea de a o coafa și de a o farda, a fost cochetă până în ultima clipă a vieții, dar și de a mânca, îi făceam mereu mâncărică de pui”, a spus femeia care a îngrijit-o pe Natașa Raab.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net