Povestea cutremurătoare de iubire dintre Natașa Raab și medicul Val Guțul. Nu au putut avea copii și s-au luptat cu cancerul

Îndrăgita actriță Natașa Raab a murit, la vârsta de 70 de ani, după ce o boală gravă i-a răpit fericirea din ultimii ani de viață. „Coana Chiva”, care avea o formă agresivă de Parkison, a avut o viață foarte tulburată.

Soțul Narașei a murit în urmă cu 4 ani / foto: arhiva personala
Soțul Narașei a murit în urmă cu 4 ani / foto: arhiva personala

Cunoscută drept „Coana Chiva”, dintr-o celebră reclamă la lactate, actriţa Nataşa Raab a trăit o poveste de dragoste care a durat 38 de ani, cu medicul Val Guţul. Dar, în anul 2019, cu doar un an înainte să fie diagnostică cu Parkinson, actrița avea să-l piardă.

„L-am dus sub pământ şi n-o să-l mai văd niciodată!”, spunea la vremea aceea Natașa. Bărbatul a murit, după o luptă crâncenă cu cancerul. Anunţul a fost făcut atunci chiar de „Coana Chiva”, care a postat mai multe mesaje pe conturile sociale. „Soţul meu iubit şi cu mine în zilele de pe urmă. El de ce s-a dus fără mine, că doar n-vea decât 66 de ani?! Şi eu ce mă fac acum?!”, a spus actriţa.

S-a rugat să moară ea ca să trăiască el

Atunci când l-a pierdut pe Val, Natașa și-a dorit să moară ea înaintea lui pentru că nu suporta gândul existenței pe această planetă fară el alături.

Actrița avusese și ea cancer, o boală cu care s-a luptat ani de zile, dar pe care se pare că a învins-o. Nataşa Raab a avut cancer ovarian, diagnosticat chiar de soţul ei.

Din această cauză, Natașa nu a mai putut avea copii. „Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie (extirparea uterului – n.r.). Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, a spus actriţa în 2017, la „Premiile Gopo”.

Soțul Nataşei Raab suferea de cancer la vezică şi se lupta de mai mult timp cu această boală cumplită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net