Natașa Raab, țintuită la pat din cauza bolii Parkinson! Cine o îngrijește pe actriță

Ultima actualizare:

Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson în urmă cu doi ani, iar boala s-a agravat în prezent. Astfel, aceasta a dezvăluit de curând că a ajuns să nu mai poată să se miște aproape deloc, fiind țintuită la pat. Iată declarațiile!

Natașa Raab, țintuită la pat din cauza bolii Parkinson Foto: Arhivă
Natașa Raab, țintuită la pat din cauza bolii Parkinson Foto: Arhivă

Îndrăgita actriță Natașa Raab a trecut numai prin cumpene atunci când vine vorba de sănătatea sa. Deși la TV și în reclame apare cu zâmbetul pe buze, poate că alte persoane, în locul său, ar fi fost de multă vreme îngenuncheate de problemele cu care s-a confruntat aceasta de-a lungul timpului și de care nu a scăpat nici până în prezent. 

Natașa Raab, țintuită la pat de boala Parkinson

„Coana Chiva” suferă de ceva vreme de Parkinson, iar boala a făcut-o pe actriță să stea țintuită la pat. Astfel, Natașa Raab are nevoie în permanență de o persoană care să o îngrijească și care să o ajute la treburile cotidiene.

Actrița a fost diagnosticată cu Parkinson în urmă cu doi ani, iar recet într-un interviu pentru ego.ro, a dezvăluit cum duce lupa cu boala, dar și cine are grijă de ea în aceste momente.

Se pare că în cazul Natașei Raab, se poate aplica zicala „prietenul la nevoie se cunoaște”, iar dacă viața i-a dat problemele de sănătate, tot viața i-a oferit și persoanele care să îi fie alături în aceste momente grele.

Cine o îngrijește pe Natașa Raab

Actrița Natașa Raab, în vârstă de 68 de ani, s-a mutat la țară, în casa prietenei ei, Viki, care îi este alături și o îngrijește.

Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor „Paște liniștit!”, a declarat actrița, în cadrul interviului.

Prietena ei s-a oferit astfel să o ajute și i-a sugerat să se mute în locuința ei. Cele două își vor petrece și Paștele împreună. Se pare că situația Natașei Raab s-a înrăutățit începând cu anul trecut, iar de atunci nu mai poate merge singură, fiind nevoită să stea mai mult în pat.

Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele.

Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută.

Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme.”, a dezvăluit doamna Viki.

Citește și: Natașa Raab, schimbată radical de boală și necazuri. Luna aceasta a împlinit 67 de ani

 A filmat o ultimă reclamă anul trecut, în ciuda bolii de care suferă

În ciuda cumplitei boli de care suferă, actrița a filmat anul trecut încă o reclamă în rolul „Coanei Chiva”, personaj care i-a adus, de altfel, și mai multă notorietate, de-a lungul timpului. Natașa Raab a devenit, astfel, și emblema firmei respective.

A venit întreaga echipă la mine acasă, am filmat, apoi vocea am compus-o din bucăți, la montaj, din vocea mea, de anii trecuți, dar și de acum. Am repetat de multe ori prin casă: „Prea bun, prea ca la țară!”, ca să iasă totul perfect.”, a mai spus actrița.

Natașa Raab, o viață plină de drame

Natașa Raab a fost diagnosticată în trecut și cu cancer ovarian, boală pe care a reușit să o învingă în cele din urmă, însă care a privat-o de rolul de mamă. În 2019, actrița a mai trecut printr-un moment de nezdănejde și disperare, după ce soțul ei, Val Guțul, a fost, la rândul său, diagnosticat cu cancer, în cazul său la vezică. Din nefericire, boala l-a răpus.

Citește și: EXCLUSIV Natașa Raab: «Vreau să mor, să merg după soțul meu. Am o boală care îmi afectează creierul»

Boala Parkinson, de care suferă în prezent actrița, este o tulburare progresivă a sistemului nervos care afectează mișcarea. Simptomele încep treptat, uneori debutând cu un tremur abia vizibil. Ulterior, acestea pot să devină tot mai frecvente și brutale și, de asemenea, tulburarea cauzează în mod obișnuit rigiditatea sau încetinirea mișcării. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net