Povestea de iubire dintre Natașa Raab și medicul Vlad Guțul, sub semnul dramelor. S-au luptat amândoi cu cancerul

Ultima actualizare:
Octavian și Florin  Silviu Ursulescu
Octavian și Florin Silviu Ursulescu

Cunoscută drept „Coana Chiva”, dintr-o celebră reclamă la lactate, actriţa Nataşa Raab a trăit o poveste de dragoste de 38 de ani alături de regretatul medic Val Guţul. Duminica trecută l-a înmormântat, iar de atunci lacrimile nu i se mai usucă pe obraz.

Şi-a pierdut soţul şi este devastată de durere. Duminică, Nataşa Raab (66 ani) l-a condus pe ultimul drum pe Val Guţul, cel care i-a fost alături, la bine şi la greu, în ultimii 38 de ani. Actriţa are în palmares numeroase roluri, dar publicul larg o ştie mai degrabă dintr-o cunoscută reclamă la produse lactate, pentru rolul „Coanei Chiva”.

„L-am dus sub pământ şi n-o să-l mai văd niciodată!”, ne-a spus luni, actriţa. Bărbatul a murit săptămâna trecută, după o luptă crâncenă cu cancerul. Anunţul a fost făcut sâmbătă de „Coana Chiva”, care a postat mai multe mesaje cutremurătoare pe conturile sociale. „Soţul meu iubit şi cu mine în zilele de pe urmă. El de ce s-a dus fără mine, că doar n-vea decât 66 de ani?! Şi eu ce mă fac acum?!”, a spus actriţa.

„Regina reclamelor la produsele lactate” îşi revine cu greu după pierderea soţului. Nataşa şi Val s-au cunoscut la Craiova, unde artista a fost repartizată după ce a terminat Institutul de Teatru de la Bucureşti. Născută la Huedin, judeţul Cluj, actriţa a dat Ardealul pe Oltenia de dragul soţului ei. Chipeşul medic i-a furat inima şi actriţa a rămas în Craiova. Din dragoste pentru soţul ei, s-a stabilit în Craiova, chiar dacă meseria o trăgea mai mult spre Capitală, unde a colaborat cu mai multe teatre importante. 

S-a rugat să moară ea ca să trăiască el

Pe cei doi i-a legat o frumoasă poveste de dragoste. Aşa au trecut prin momente bune, dar şi prin momente dificile. Actriţa a avut şi ea cancer, o boală cu care s-a luptat ani de zile, dar pe care se pare că a învins-o. Nataşa Raab a avut cancer ovarian, diagnosticat chiar de soţul ei.

Din această cauză, actriţa nu a mai putut avea copii. „Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie (extirparea uterului – n.r.). Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, a spus actriţa în 2017, la „Premiile Gopo”.

Şi soţul Nataşei Raab suferea de cancer la vezică şi se lupta de mai mult timp cu această boală cumplită. „Coana Chiva” a spus anul trecut că partenerul ei de viaţă avea probleme serioase de sănătate. 

Val se uita cu drag la primele  lui poze cu Natașa: “Când  ne sufla tinerețea în ceafă”
Val se uita cu drag la primele lui poze cu Natașa: “Când ne sufla tinerețea în ceafă”

„Soţul meu are un cancer de vezică urinară. Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l «prosteşti» şi să facă ce vrei tu. El spune că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Dar să sperăm că, dacă îşi face tratamentul, va fi bine”, spunea Nataşa Raab pentru Click!. Soţul ei a fost diagnosticat cu boala cumplită în urmă cu aproape trei ani şi a suferit de atunci mai multe intervenţii chirurgicale. Anul acesta urma să fie operat în martie de cancer la vezică, dar operaţia a fost mutată în aprilie, în urma unor divergenţe dintre medicul care urma să-l opereze şi un alt doctor. Nataşa Raab a vorbit pe conturile sociale despre problemele soţului ei încă din 2017. „Gândul că l-aş putea pierde pe omul acesta mă înnebuneşte! Doamne, mai bine ia-mă pe mine şi îl fă bine pe soţul meu!”, spunea actriţa într-o postare pe conturile sociale, în august 2017. Acum, Nataşa Raab, care şi-a pierdut jumătatea, este devastată de durere.

Octavian Ursulescu şi-a pierdut fratele, un celebru cronicar rock


    Octavian și Florin  Silviu Ursulescu
Octavian și Florin Silviu Ursulescu

Doliu în lumea presei şi a muzicii rock. Celebrul cronicar Florin Silviu Ursulescu a murit la 73 de ani, în dimineaţa zilei de 16 septembrie. Deşi bolnav, era foarte des văzut la evenimentele mondene și la concertele prezentate de fratele lui, celebrul maestru de ceremonii și prezentator de evenimente Octavian Ursulescu (72 de ani). Cunoscutul cronicar Florin-Silviu Ursulescu s-a născut pe 1 octombrie 1945 în Bucureşti şi a început, încă din adolescență, să fie interesat de muzica bună. Tot de tânăr începe să consulte reviste şi publicaţii străine cu caracter muzical pop-rock. Fratele lui Octavian Ursulescu a fondat mai multe cluburi de muzică în Bucureşti, a lucrat pentru posturi de radio şi a semnat mii de cronici muzicale în revistele de specialitate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net