Cum a fost Angela Similea umilită de primul soț: „Nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni”

Ultima actualizare:

Angela Similea s-a căsătorit de patru ori, iar primele două căsnicii au fost relativ fericite, una cu un electrician și alta cu un chitarist, care este și tatăl fiului ei. Cu toate acestea, a treia căsătorie a fost o experiență de coșmar pentru artistă. Acest mariaj a fost cu un afacerist olandez care avea probleme cu alcoolul și o umilea constant.

Cum a fost Angela Similea umilită de primul soț
Cum a fost Angela Similea umilită de primul soț

Cum a fost Angela Similea umilită de primul soț

În timpul căsătoriei cu Jan David Hilgen, Similea a declarat că a fost complet marcată. Bărbatul a umilit-o în mod repetat și s-a folosit de numele și faima ei pentru a-și dezvolta relațiile în țară. Vedeta a vorbit deschis despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în timpul relației lor căsătorite.

„Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…) Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa -, băutura, și mă apostrofa: «Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”.”, a mărturisit artista într-un interviu.

Jan Hilgen, a murit în timpul pandemiei de Covid-19 la vârstă de 78 de ani, a suferit un stop cardiac în timpul spitalizării și, din păcate, nu a mai putut fi resuscitat. El suferea de mai multe afecțiuni preexistente, inclusiv diabet și hipertensiune. De asemenea, a rămas acasă timp de mai mult de o săptămână de la debutul bolii, iar ulterior soția sa a solicitat intervenția ambulanței, fiind transportat la Spitalul Universitar.

Marea dragoste a artistei a fost Victor Surdu, care din păcate, a murit în 2011. Angela Similea și Victor Surdu s-au întâlnit pentru prima dată în 1968, la Cerbul de Aur, dar au decis să se căsătorească după 31 de ani, pe 9 februarie 1999. La momentul respectiv, Angela era căsătorită cu Jan Hilden, în timp ce Victor era căsătorit cu Elena Surdu-Soreanu. Cu trecerea anilor, legătura lor de prietenie s-a transformat într-o relație de dragoste, care a condus la căsătoria lor în fața Ofițerului de Stare Civilă. De când a rămas văduvă, artista îi duce dorul fiului său, stabilit în Statele Unite de peste 30 de ani, care are și el doi copilași. Fiul Angelei Similea activează în divizia IT a unei companii celebre și câștigă foarte bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner Lavinia Petrea png
iulia vantur si salman khan 8 webp
iulia si mihai albu jpg
carmen harra piersic 1868x1080 1 jpg
florin piersic bianca dragusanu jpg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net