Florin Piersic, iubire interzisă cu o mare artistă a României: „Un amor nebun, era dorită de toți” De cine s-a îndrăgostit iremediabil

Anii '80 au fost marcați de colaborări artistice memorabile și de povești de dragoste care au captivat inimile publicului. Printre acestea, se remarcă povestea de dragoste dintre celebrul actor Florin Piersic și talentata cântăreață Angela Similea, o idilă interzisă care a fascinat România și a devenit un simbol al vremurilor acelor ani.

Florin Piersic. Foto: arhiva.
Florin Piersic. Foto: arhiva.

O iubire nefericită dezvăluită după decenii

Deși zvonuri și speculații au învăluit întotdeauna legătura dintre Florin Piersic și Angela Similea, actorul a ales să păstreze tăcerea mulți ani. Abia cu cinci ani în urmă, într-o declarație pentru presă, Florin Piersic a rupt tăcerea și a mărturisit că a trăit un "amor nebun" cu Angela Similea. Cu ochi strălucitori și amintiri plăcute, Piersic a recunoscut că această poveste de dragoste a fost una frumoasă, dar cu o notă de melancolie, deoarece a fost un amor interzis, scriu cei de la Adevărul. 

Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasări și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toți. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toată regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, a dezvăluit Piersic.

Colaborarea artistică și duetele de excepție

Pe lângă povestea lor de dragoste, Florin Piersic și Angela Similea au fost parteneri artistici de excepție. În anii '80, au realizat duete memorabile în emisiunile de divertisment difuzate de TVR. Piesa "Nufărul alb" din 1983, compusă de Marcel Dragomir pe versurile Teodorei Popa Mazilu, a fost doar unul dintre momentele lor de glorie. Colaborarea lor a depășit granițele scenei și a atins sufletele publicului.

Dezvăluiri din cartea biografică a Angelei Similea

Angela Similea a oferit și ea perspective asupra acestei povești de dragoste în cartea sa biografică, "Angela - cântec și rugă". Ea a subliniat frumusețea lui Florin Piersic și magnetismul său, precizând că era „cu adevărat superb” și „departe de a fi efeminat”. În ciuda atracției lor puternice, Similea a povestit că a încercat să rămână o „lampă” și să evite să se "ardă" în această iubire interzisă. Totuși, au creat împreună un cuplu autentic, remarcabil în lumea artistică a acelor vremuri.

Povestea de dragoste dintre Florin Piersic și Angela Similea rămâne una dintre cele mai frumoase și complexe din istoria showbiz-ului românesc. În ciuda obstacolelor și a faptului că această iubire interzisă nu s-a transformat într-o căsătorie, amintirea lor rămâne vie în inimile celor care au trăit și au iubit în acele vremuri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net