Angela Similea, o viață plină de tristețe. Traumele la care a supus-o cel de-al treilea soț: „Stăteam încremenită. Iar el mă apostrofa cu dispreț”

Ultima actualizare:

Viața Angelei Similea ar putea reprezenta baza unui scenariu de film. Considerată una dintre cele mai frumoase artiste românești, viața ei a fost presărată de multă nefericire. Una dintre cele mai traumatizante experiențe din viața ei a fost produsă de cea de-a treia căsnicie, cu Jan Hilgen, un afacerist din Olanda. 

Angela Similea, adevărul despre a treia căsnicie / foto: Social media
Angela Similea, adevărul despre a treia căsnicie / foto: Social media

Cântăreața a fost căsătorită de patru ori, însă fiecare mariaj a culminat cu divorțul. A treia căsătorie a marcat-o profund, și a ales să vorbească despre nefericirea adusă de fostul soț

Angela Similea: „Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos” 

În ciuda faptului că dintotdeauna a fost o femeie curtată, inima i-a fost cucerită de un bărbat pe nume Jan Hilgen, un afacerist olandez. Nu a fost frumos niciodată în ochii Angelei, însă a știut cum să o cucerească.

„Pe Jan l-am cunoscut aici, în ţară, într-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a îndrăgostit fulgerător de mine, la prima vedere. Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie.

Era curtenitor, multă vreme îndrăgostit, bogat, un om care mi-a „preluat” cu eleganţă prietenii şi colaboratorii cei mai apropiaţi… Lungă vreme a fost o căsătorie reuşită”, și-a amintit Angela Similea, potrivit Ciao.

Se folosea de numele ei pentru a-și deschide uși în viață 

Angela Similea și Jan Hilgen
Angela Similea și Jan Hilgen

Deși i-a fost greu să vadă realitatea, omul care la început i s-a părut „cinstit”, s-a dovedit a fi opusul. Nu doar că se folosea de numele ei și se prezenta drept „soțul Angelei Similea”, pentru a-și face intrarea mai ușoară în ministere sau în diverse întreprinderi de comerț exterior, căci avea grijă să o abuzeze emoțional. 

„Mi s-a părut un om cinstit… Şi cu toate acestea – mă amuză şi azi – mariajul nostru a fost discutat în termeni contractuali. Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam.

Soţul meu nu deschidea nici o uşă fără să spună „sunt soţul Angelei Similea”, pentru că altfel, fiind cetăţean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerţ exterior.

Ei bine, soţul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală, eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa, băutura, şi mă apostrofa: „Ce eşti tu? Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni….

Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunaţi sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreţ. A şi plecat până la urmă”, a mai povestit Angela Similea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net