Povestea de viață tulburătoare a Angelei Similea. Cele mai grele momente pe care le-a traversat

Una dintre marile voci ale muzicii românești, Angela Similea ascunde în spate o poveste de viață cumplită. Cu toate că în viața profesională a avut parte de un succes răsunător, în viața privată lucrurile au stat cu totul și cu totul altfel.

Angela Similea are o incredibilă poveste de viață. Foto: arhiva
Angela Similea are o incredibilă poveste de viață. Foto: arhiva

Problemele Angelei Similea au început încă copilărie, ea provenind dintr-o familie cu o situație financiară precară, așadar încă de la o vârstă fragedă a trebuit să se lupte cu sărăcia.  În plus, la început, părinții celebrei cântărețe nu au fost de acord ca ea să urmeze o carieră muzicală. Din fericire, cu timpul și-au schimbat opinia și chiar au susținut-o.

O femeie frumoasă, dar cu multe eșecuri în amor

Cântăreața a fost toată viața o femeie cu o frumusețe răpitoare, încă arată bine la cei 76 de ani ai săi, și dorită de numeroși bărbați. Deși a fost căsătorită de patru ori, se pare că aceasta nu a putut să-și trăiască așa cum și-a fi dorit și marea iubire. Florin Piersic este cel care i-a furat iremediabil inima, însă la vremea când cei doi au trăit o aventură amoroasă intensă acesta era căsătorit și nu și-a dorit să renunțe la soție pentru ea.

Angela Similea și cele patru căsnicii eșuate

Cele patru căsnicii ale Angelei Similea au eșuat rând pe rând, din diferite motive. Cert este că nu a ajuns să rămână definifitv alături de niciunul dintre bărbații cărora le-a spus da-ul cel mult așteptat.

Prima dată, cântăreața s-a căsătorit cu Andi Constantin, un simplu electrician. Însă, căsnicia lor nu a durat foarte mult timp. Artista a divorțat de acesta pentru a-și uni destinele de chitaristul Sorin Movileanu. Acestuia i-a dăruit și un fiu, Sorin, devenind astfel pentru prima dată ți mamă.

Angela Similea la vârsta de 73 de ani. Foto: arhiva
Angela Similea la vârsta de 73 de ani. Foto: arhiva

A avut o sarcină cumplită, urmată de o naștere prematură

A urmat pentru Angela Similea o sarcină cumplită, urmată de naștere prematură, prin cezariană. În acele momente, Angela Similea a trecut prin momente crunte, crezând că o să-și piardă fiul. Însă, cel puțin în acest caz, totul s-a terminat cu bine.

Din nefericire pentru marea artistă, nici acest mariaj nu a ținut. Însă, pentru că a fost în permanență în căutarea dragostei, a avut curajul să spună pentru a treia oară da. De data aceasta unui om de afaceri din Olanda, Jan Hilgen. A și fost cel mai lung mariaj al artistei, timp de 17 ani. Cu toate acestea, nu a fost să fie până la capăt nici de această dată. Hilgen s-a apucat de băutură, iar din cauza acestui motiv Angela Similea a decis pentru a treia oară să divorțeze. Dovada faptului că nici de această dată nu a fost mare dragoste din partea câtăreței stau chiar declarațiile acesteia: „Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie” – a spus Angela Similea în cartea sa biografică, intitulată “Angela – cântec şi rugă”, scrisă de Smaranda Jelescu.

Florin Piersic, marea iubirii a Angelei Similea. Poză: arhivă.
Florin Piersic, marea iubirii a Angelei Similea. Poză: arhivă.

Amantlâc cu Florin Piersic în timpul celui de-al treilea mariaj

Ba mai mult, în perioada în care a fost căsătorită cu Jan Hilgen, Angela Similea a început o poveste de dragoste cu Florin Piersic, actorul la acea vreme era căsătorit cu Anna Szeleș. Așa că, această aventură amoroasă a fost trăită din plin, dar în secret.  

Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic”, – a spus cu sinceritate acum patru ani, la întoarcerea în țară, Angela Similea. Și Florin Piersic a recunoscut că a avut o relație pasională cu artista și că a iubit-o, însă a mărturisit sincer că nu și-a dorit să se despartă de soția lui pentru Angela Similea: „Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”.

Deși în suflet i-a rămas Florin Piersic, pentru că nu avea nicio șansă să-l aducă cu acte în regulă în viața ei, în 1999 Angela Similea a mai ajuns o dată la altar. De data aceasta cu Victor Surdu, un om politic. Însă, și de această dată mariajul artistei a avut un sfârșit nefericit. După 12 ani de la căsătorie, acesta a murit de cancer pancreatic. Cântăreața și-a revenit greu după această pierdere și acesta este și motivul pentru care a decis să se mute în America.

Însă, când a revenit în țară, Angela Similea a declarat că niciodată nu a renunțat la România: „Nu am plecat definitiv și nu voi renunța niciodată din țara mea!”, scriu cei de la Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net