Apariție rară! Divele Epocii de Aur, Angela Similea, Dida Drăgan și Corina Chiriac, împreună la un eveniment

Angela Similea și Dida Drăgan sunt apariții rare la evenimente mondene! Zilele trecute Angela Similea, Corina Chiriac, Dida Drăgan și Stela Enache s-au reîntâlnit la un eveniment în afara Bucureștiului, unde s-a și cântat. Sunt la fel de frumaose și distinse ca-n tinerețe, în vremurile Epocii de Aur!

Angela Similea o preznta rara la evenimente
Angela Similea o preznta rara la evenimente

N-au mai fost văzute dinainte de pandemia de Covid! Angela Similea (76 de ani) și Dida Drăgan (76 de ani) și-au făcut apariția duminică, 5 martie, la redeschiderea Casei de Cultură din Chiajna, împreună cu alți colegi de breaslă. Atât Corina Chiriac (72 de ani) cât și Ovidiu Komornyik (53 de ani) au făcut câteva postări pe rețelele de socializare despre această întâlnire.

Angela Similea, Corina Chiriac, Dida Dragan/ foto Facebook Corina Chiriac
Angela Similea, Corina Chiriac, Dida Dragan/ foto Facebook Corina Chiriac

Dragi prieteni, ieri 5 martie am participat la redeschiderea Casei de Cultură din Chiajna, frumos restaurată prin grija Domnului Primar Mircea Minea. Cu această ocazie, m-am revăzut cu dragi colegi invitaṭi la acest eveniment de cultură. Iată câteva momente de aseară", a scris îndrăgita solistă Corina Chiriac pe paginile ei de socializare. La fel cum a făcut și interpretul și compozitorul Ovidiu Komornyik, cel care a mai colaborat cu Angela Similea și Dida Drăgan, iar de curând a compus o piesă despre războiul din Ucraina.

De dată aceasta, alături de ei au mai fost și Stela Enache, Marina Voica, Octavian Ursulescu, Adrian Daminescu și Dana Daminescu, camipana olimpică la judo Alina Dumitru, Puiu Cocea sau Varujan Vosganian.

Trofeul Doamna Chiajna, primit de artiști / foto facebook Corina Chiriac
Trofeul Doamna Chiajna, primit de artiști / foto facebook Corina Chiriac

Cei prezenți la eveniment au primit atât flori cât și distincții precum Diplomă pentru întreaga activitate artistică, dar și un trofeu ce o înfățișează pe doamna Chiajna. Seara s-a încheiat cu un recital Ovidiu Komornyik și OK Band, trupa lui. Divele din Epoca de Aur au venit extrem de elegante, așa cum le știm de o viață, cochete și nu s-au sfiit să urce pe scenă.

Angela Similea își ascunde fața cu o mască

Se știe că Angelei Similea nu-i place de fel publicitatea și refuză să vină la evenimente mondene. Însă a găsit soluția să se apere de cei care îi solicită fotografii sau autografe. Solista poartă mască și când este întrebată dacă este ea spune că nu. Așa s-a întâmplat anul trecut la lansarea filmului "Hai Hui în timp", unde unul dintre rolurile copiilor din film a fost interpretat de o nepoată de-a sa. Vedeta s-a prezentat la evenimentul de lansare, la avanpremiera și a purtat mască tot timpul. La un moment dat a fost recunoscută și nu a mai putut să dea înapoi însă a revenit la mască și a mers în sală să vadă filmul.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net