Corina Chiriac, pusă pe schimbări radicale, la 73 de ani!

Ultima actualizare:

Se spune că vârsta este doar un număr! Marea doamnă a muzicii românești Corina Chiriac este în formă maximă! La 73 de ani, artista se simte de fapt de 37 de ani! Ne-a mărturisit că este pusă pe schimbări în viață, dar și în casă! Și-a descoperit o nouă pasiune!

Corina Chiriac uimește cu tonusul ei, la 73 de ani! Cântăreața, cu peste cinci decenii de activitate muzicală la activ, are o energie fizică de invidiat. Mai nou, a început să iasă și pe la evenimentele mondene pentru a mai ieși puțin monotonia vieții de zi cu zi.

Citește și: Show fabulos Corina Chiriac, la TIFF 2022: „Măi, arăt bine în rochia asta?”

Corina Chiriac: „Scoți o mobilă florentină doar pentru că acum se poartă mobila gri?”

Prezentă la spectacolul aniversar la prietenei sale de-o viață, creatoarea de modă Eli Lăslean, solista ne-a mărturisit că ar vrea să facă ceva schimbări prin apartamentul în care locuiește, fiind pasionată, în ultima vreme, de domeniul decorațiunilor interioare.

Mai vezi și: Corina Chiriac, despre singurătate și depresie: «Mă bucur de prieteni, dar...»

Mă interesează fenomentul acesta al decorațiunilor interioare. Sunt la curent cu tot, urmăresc tot. Dar nu știu, totuși, dacă mai pot să mai schimb prin casă că, vorba aceea, nu scoți o mobilă florentină doar pentru că cum se poartă mobila gri, nu?!

Dacă ar fi după mine aș schimba odată la un an mobila. Dar zic și eu așa, dar nu cred că aș face asta! Dar, nu se știe!”, ne-a declarat solista.

Corina Chiriac: „Toată viața mea  am fost cu valiza în mână!”

Artista ține la averea ei, agonisită cu trudă ani de-a rândul, dar, parcă totuși, ar tentat-o o schimbare majoră în viața ei, în viitorul apropiat.

Eu făcând o meserie în care am fost toată viața cu valiza în mână, pe drum, am fost într-o veșnică schimbare. Uite, inclusiv seara asta pot să o numesc o schimbare, mai ieși din monotonia asta, a vieții de zi cu zi.

Te duci faci piață, mergi la cumpărături, plătești facturi, există o monotonie a activității administrative a apartamentului. Și atunci, opa, hai cu schimbarea, nu?!

Eu am hotărât că împlinesc 37 de ani! Am 73, dar am zis să fie pe dos! Când ajung la 40 mă întorc la 25. Lansez în curând o nouă carte, asta deja e o aniversare”, ne-a mai declarat dezinvoltă marea artistă Corina Chiriac.

Locuiește în Cotroceni, la vilă!

Corina Chiriac locuiește, de ani buni, în apartamentul cochet al unei vile din cartierul Cotroceni. Casa solistei este plină ochi de obiecte de valoare și decorațiuni adunate din toate colțurile lumii, unde artista a concertat.

Corina prezentat emisiunea ”Opriți timpul”, vreme de 12 ani, la Național TV. În 2020, artista a ieșit, însă, la pensie și a reușit să reducă din cheltuielile foarte mari ale casei. Acum, duce o viață liniștită și lipsită de griji.

Am, desigur, o pensie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber", dezvăluia artista, în paginile Revistei Formula AS.

Corina Chiriac este una dintre legendele muzicii ușoare românești. Cântăreața este fiica unor muzicieni cu renume, tatăl său afost compozitorul Mircea Chiriac, profesor la Conservatorul din București, iar mama sa, Elisabeta, a fost și ea profesoară de pian la aceeași instituție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!