Eveniment important în viața artistei Corina Chiriac. Se va întâmpla la finalul acestei luni

Corina Chiriac a făcut un anunț important! Cu zâmbetul cald și ochii luminoși, îndrăgita artistă a transmis pe o rețea de socializare că a făcut recent „un mic tur de librării” pentru a pune câte un autograf pe noua sa carte. 

Eveniment important în viața artistei Corina Chiriac
Eveniment important în viața artistei Corina Chiriac

De curând, celebra solistă și actriță a împlinit vârsta de 73 de ani. După o carieră care se întinde pe durata a cinci decenii, Corina Chiriac continuă să ne fascineze. 

La scurtă vreme după ce a lansat cartea autobiografică „Minute Trăite”, artista se pregătește de un nou moment special, pe care Editura Şcoala Ardeleană i l-a făcut cadou de ziua ei. Vedeta a anunțat pe Facebook că la finalul lunii noiembrie va lansa cartea „Două piese de teatru”.

Poate te interesează: Ce a ajutat-o pe Corina Chiriac să lase în urmă divorțul de Virgil Anastasiu

Corina Chiriac va lansa o carte la finalul lunii noiembrie

„Dragilor, zilele trecute, am făcut cu multă bucurie un mic tur de librării ca să pun cîte un autograf pe noua mea carte, "Două piese de teatru"!

Această carte nouă reprezintă un superb cadou pe care Editura Şcoala Ardeleană mi l-a făcut de ziua mea!! A meritat să împlinesc 37 de ani!! Lansarea acestei cărţi va avea loc la sfârşitul lui Noiembrie şi voi face mare anunţ mare, aici pe paginile mele”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.

Vezi și: Corina Chiriac are grija zilei de mâine, după 50 de ani de muncă: «Mi-am redus cheltuielile la minimă necesitate»

Puțini știu că artista care a încântat generații întregi de români cu vocea sa inconfundabilă este şi absolventă de Teatru.

Pe lângă carieră muzicală de excepție, Corina Chiriac a fost protagonista a sute de producții TV, radio și filme artistice. 

Din acest motiv, pe 17 iunie, vedeta a fost invitată să cânte într-un recital extraordinar la deschiderea oficială TIFF 2022. Atunci, Corina Chiriac a primit o distincție specială, acordată în onoarea celor peste cinci decenii de activitate artistică remarcabilă și susținută.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
iuri kovalciuk jpg
Submarinul Cetus  FOTO Guvernul Britanic png
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg