Corina Chiriac, apariție de senzație, la un eveniment monden: „Părinții s-au dus, divorțurile au trecut”

#Exclusiv Click!

Corina Chiriac (73 de ani) trece prin cea mai bună și fericită perioadă din viața sa! Vedeta este de părere că tot ce a fost mai rău a trecut, iar acum culege roadele și se bucură de liniștea la care visa și o dorea de mulți ani.

Corina Chiriac, super pozitivă și încrezătoare

Corina Chiriac este una dintre cele mai longevive artiste din România! Aceasta are peste cinci decenii de activitate în lumea reflectoarelor, perioadă în care s-a făcut remarcată în industria muzicală, dar și în televiziune, având în vedere că a prezentat, ani de zile, la Național TV emisiunea “Opriți timpul”.

Citește și: Show fabulos Corina Chiriac, la TIFF 2022: „Măi, arăt bine în rochia asta?”

„Anul acesta am împlinit 37 de ani. Eu dacă am 73 de ani, m-am gândit să îi pun pe dos. Este una dintre cele mai frumoase și fructuoase etape din toată viața mea. Mă simt foarte bine, nu se vede? Această vârstă dacă ai noroc și te ajută Dumnezeu să ajungi sănătos, începutul vârstei a treia, poate fi una dintre cele mai frumoase perioade din viața cuiva pentru că majoritatea dramelor vieții au trecut.

Părinții s-au dus, divorțurile au trecut, succesele și coborâșurile au trecut. Pentru mine, acum, este ca o câmpie plină de flori cu pădure cu minți în zare și cu cerul senin. Asta este starea mea prezentă și asta dau și eu mai departe la alții. Am exact activitatea pe care voiam să o am, am foarte multă treabă, am multă energie și mă ocup acum de evenimente culturale care îi bucură sufletul publicului pentru care am cântat și pentru care continui să mai cânt.", a precizat Corina Chiriac, pentru Click!

Corina Chiriac, mereu impecabilă

Artista ne-a mai dezvăluit care sunt secretele sale de îngrijire de arată atât de bine și ne-a vorbit și despre iubirea sa pe care o are pentru lumina reflectoarelor.

„Dacă îmi este dor de televiziune? Am fost mereu fascinată de televiziune, dar acum, în prezent, nu pot să spun că îi duc dorul la modul acela că nu pot să trăiesc fără televiziune...dar eu fac televiziune, doar că apar mai rar ca să nu plictisesc.

Cât privește aspectul meu fizic, de îngrijire, pot să îți zic că trucurile mele de înfrumusețare sunt extrem de simple. Este un demachiant civilizat în fiecare seară și o cremă. Plus că...în primul rând este o stare bună sufletească pe care toți trebuie să ne-o facem pentru că supărările fac riduri, înnegresc pielea și multe altele.”, ne-a mai spus Corina Chiriac.

Corina Chiriac, una dintre cele mai apreciate artiste

„Acum vă surprind cu un volum nou, o carte nouă, care cuprinde două piese de teatru scrise de mine în ani diferiți. Apoi cu o expoziția a donației mele de la Muzeul de Istorie a României care este în turneu de anul trecut  pentru că am ajuns la Piatra Neamț, Vaslui, acum plecăm la Târgoviște și am înțeles că o să mai plecăm la Alba – Iulia, la Brașov și nu doar.", a conchis pentru Click! vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub bianca dragusanu png
cub ioana nastase png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
cub rona hartner png
cub francisca png
cub ioana nastase png
cub ellie white png
cub paula seling png
cub ioana nastase png